Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv | Premier League

Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv | Premier League

  Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv kijken? Op woensdag 1 maart 2023 om 21:00 uur spelen Liverpool en Wolverhampton Wanderers tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: Anfield. Wil je de wedstrijd Liverpool – Wolverhampton Wanderers live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 54,000 toeschouwers in het Anfield nemen Liverpool (Liverpool) en Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Anfield, het stadion van Liverpool.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Liverpool - Wolverhampton Wanderers op tv

  Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv

  Wil je Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv kijken? De wedstrijd tussen Liverpool uit Liverpool en Wolverhampton Wanderers uit Wolverhampton wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Liverpool – Wolverhampton Wanderers op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Liverpool – Wolverhampton Wanderers LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Liverpool-Wolverhampton Wanderers op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers:
  • Liverpool staat op dit moment op plaats 7e in de Premier League.
  • Wolverhampton Wanderers staat op dit moment op plaats 15e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: “Anfield” (54,000 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Liverpool – Wolverhampton Wanderers op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Liverpool-Wolverhampton Wanderers bij Viaplay:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Liverpool -Wolverhampton Wanderers LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League is in Nederland live te zien op Viaplay. Dit is een relatief nieuwe aanbieder van voetbal in Nederland. Je kent ze misschien al wel van de races in de Formule 1, maar ze hebben zich nu dus ook op het voetbal gestort. Viaplay heeft meteen de uitzendrechten voor de Premier League gekocht en daardoor kun je bij Viaplay terecht voor de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Daarnaast heeft Viaplay ook de uitzendrechten voor de Bundesliga. Rondom de wedstrijden kijk je naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing en bovendien worden er ook hoogtepunten getoond. De tv-rechten voor de Premier League zijn dus in goede handen bij Viaplay.

  Premier League op tv

  De match tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League is natuurlijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Als voetballiefhebber wil jij natuurlijk geen moment missen van de Engelse competitie. Veel grote clubs, de beste spelers en aantrekkelijk voetbal zorgen ervoor dat iedere wedstrijd de moeite waard is om naar te kijken. De competitie is niet voor niets de best bekeken voetbalcompetitie op tv. Doordat er in Engeland eigenlijk geen kleine clubs zijn is iedere wedstrijd leuk om naar te kijken. Alle clubs hebben een heel groot transferbudget waardoor er veel mooie, goede spelers te zien zijn. Bovendien zijn er ieder jaar een groot aantal clubs die kans maken op het kampioenschap in Engeland.

  Liverpool – Wolverhampton Wanderers bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Liverpool-Wolverhampton Wanderers op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Liverpool – Wolverhampton Wanderers kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Liverpool – Wolverhampton Wanderers bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Liverpool – Wolverhampton Wanderers kijken

  Wil je gratis naar Liverpool tegen Wolverhampton Wanderers kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Liverpool-Wolverhampton Wanderers gratis te bekijken.

  Livestream Liverpool – Wolverhampton Wanderers (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Liverpool – Wolverhampton Wanderers kijken

  De samenvatting van Liverpool – Wolverhampton Wanderers kijken? Wil je de wedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Liverpool-Wolverhampton Wanderers:
  Wanneer is Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers wordt gespeeld op woensdag 1 maart 2023.

  Hoe laat is Liverpool – Wolverhampton Wanderers op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Liverpool – Wolverhampton Wanderers live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Liverpool (Liverpool) en Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Liverpool – Wolverhampton Wanderers uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Liverpool – Wolverhampton Wanderers kijken?

  Je kijkt Liverpool – Wolverhampton Wanderers op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Liverpool en Wolverhampton Wanderers op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Liverpool – Wolverhampton Wanderers kunt kijken.

  Kan ik Liverpool – Wolverhampton Wanderers ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Liverpool -Wolverhampton Wanderers zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *