Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Liverpool – Rangers F.C. op tv | Champions League

Liverpool – Rangers F.C. op tv | Champions League

  Liverpool – Rangers F.C. op tv kijken? Op dinsdag 4 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Liverpool en Rangers F.C. tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: Anfield. Wil je de wedstrijd Liverpool (Engeland) – Rangers F.C. (Schotland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Golf. De wedstrijd wordt gespeeld voor 53,394 toeschouwers. In het Anfield nemen Liverpool (Engeland, Liverpool) en Rangers F.C. (Schotland, Glasgow) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Liverpool – Rangers F.C. op tv.
  • Wanneer: dinsdag 4 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Anfield, het stadion van Liverpool.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Golf.
  Liverpool - Rangers F.C. op tv

  Liverpool – Rangers F.C. op tv

  Wil je Liverpool – Rangers F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Liverpool uit Engeland en Rangers F.C. uit Schotland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Golf een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Liverpool – Rangers F.C. op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Liverpool – Rangers F.C.
  • 21:00 uur : Liverpool – Rangers F.C. LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Liverpool – Rangers F.C.

  Over Liverpool-Rangers F.C. op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C.:
  • Liverpool staat op dit momentnegende in de Premier League.
  • Rangers F.C. staat op dit moment tweede in de Scottish Premiership.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: “Anfield” (53,394 toeschouwers).
  • De thuisclub is Liverpool uit Engeland. Liverpool komt uit Liverpool in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Rangers F.C. uit Schotland. Liverpool komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Premiership.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Liverpool neemt het in eigen huis op tegen Rangers uit Schotland. Het belooft een prachtige wedstrijd te worden. Het is een Champions League wedstrijd in de poule van Ajax. Rangers zal moeten winnen om nog enigszins kans te houden om te overwinteren in de Champions League. De Schotten hebben nog.0 punten.

  Liverpool – Rangers F.C. op Ziggo Sport Golf

  De Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Golf naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Liverpool-Rangers F.C. bij Ziggo Sport Golf:
  • dinsdag 4 oktober 2022
  • 21:00 uur, Liverpool -Rangers F.C. (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Golf. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Golf.
  Voetbal bij Ziggo Sport Golf: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Liverpool en Rangers F.C. is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Golf.

  Liverpool – Rangers F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Liverpool-Rangers F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Liverpool – Rangers F.C. kijk je op Ziggo Sport Golf.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Liverpool – Rangers F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Liverpool – Rangers F.C. kijken

  Wil je gratis naar Liverpool tegen Rangers F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Liverpool-Rangers F.C. gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Golf.

  Livestream Liverpool – Rangers F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Liverpool – Rangers F.C. kijken

  De samenvatting van Liverpool – Rangers F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Liverpool – Rangers F.C. op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Liverpool – Rangers F.C.? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Liverpool – Rangers F.C. op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Liverpool vs Rangers F.C. zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Liverpool-Rangers F.C.:
  Wanneer is Liverpool – Rangers F.C. op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. wordt gespeeld op dinsdag 4 oktober 2022.

  Hoe laat is Liverpool – Rangers F.C. op tv?

  De wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Liverpool – Rangers F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Liverpool uit Liverpool, Engeland en Rangers F.C. (Glasgow), Schotland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Liverpool – Rangers F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Liverpool en Rangers F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf.

  Op welke zender kan ik Liverpool – Rangers F.C. kijken?

  Je kijkt Liverpool – Rangers F.C. op Ziggo Sport Golf.

  Kan ik gratis naar Liverpool en Rangers F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Golf in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Liverpool – Rangers F.C. kunt kijken.

  Kan ik Liverpool – Rangers F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Liverpool -Rangers F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *