Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Liverpool – Manchester United op tv | Premier League

Liverpool – Manchester United op tv | Premier League

  LiverpoolManchester United op tv kijken? Op zondag 5 maart 2023 om 17:30 uur spelen Liverpool en Manchester United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: Anfield. Wil je de wedstrijd Liverpool – Manchester United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 54,000 toeschouwers in het Anfield nemen Liverpool (Liverpool) en Manchester United (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Liverpool – Manchester United op tv.
  • Wanneer: zondag 5 maart 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Anfield, het stadion van Liverpool.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Liverpool - Manchester United op tv

  Liverpool – Manchester United op tv

  Wil je Liverpool – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Liverpool uit Liverpool en Manchester United uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:13 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Liverpool – Manchester United op TV
  • 17:13 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Liverpool – Manchester United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Liverpool-Manchester United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United:
  • Liverpool staat op dit moment op plaats 6e in de Premier League.
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: “Anfield” (54,000 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Liverpool – Man United op tv is natuurlijk de topwedstrijd van dit weekend. De match is live te zien op Viaplay en via verschillende livestreams. Het duel gaat tussen de nummer drie (Manchester United) en zes (Liverpool). Het verschil in punten tussen beide clubs is maar liefst tien in het voordeel van United. Liverpool kan het gat dus weer verkleinen bij een overwinning tegen Manchester op Anfield. Liverpool is al vier wedstrijden ongeslagen. Manchester United heeft daarentegen het momentum. In de FA Cup werd gewonnen, de League Cup finale werd gewonnen en ook in de Europa League werd knap gewonnen van FC Barcelona. Erik ten Hag lijkt de ploeg op de rit te hebben. Liverpool-United op tv belooft een waar spektakelstuk te worden.

  Liverpool – Manchester United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Liverpool-Manchester United bij Viaplay:
  • 17:13 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Liverpool -Manchester United LIVE
  • 19:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De tv-rechten voor de Premier League zijn in handen van Viaplay. Je kijkt alle wedstrijden uit de Engelse competitie dus live op Viaplay. Dit doe je via de app. Dit is een groot voordeel. Zo kun je namelijk meerdere wedstrijden tegelijkertijd kijken. Ook kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende Premier League wedstrijden bij Viaplay. Tenslotte kun je via de Viaplay App eenvoudig een wedstrijd kiezen die jij op dat moment wilt kijken. Je kunt een Viaplay abonnement afsluiten bij onder andere KPN, T-Mobile, Ziggo en alle andere grote providers.

  Premier League op tv

  De match tussen Liverpool en Manchester United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De bekendste voetbalcompetitie ter wereld is natuurlijk de Premier League. Het is de voetbalcompetitie van Engeland. In de Premier League spelen heel veel grote clubs. Het is dan ook niet voor niets dat er vorig seizoen maar liefst twee Engelse clubs in de halve finale van de Champions League stonden. De beste spelers spelen vaak in Engeland. Daarnaast zijn er in Engeland een hoop club met een rijke historie. Liverpool, Arsenal, Manchester United en ga zo maar door. De Premier League is dus zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Liverpool – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Liverpool-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Liverpool – Manchester United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Liverpool – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Manchester United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Liverpool – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar Liverpool tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Liverpool-Manchester United gratis te bekijken.

  Livestream Liverpool – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Liverpool – Manchester United kijken

  De samenvatting van Liverpool – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Liverpool-Manchester United:
  Wanneer is Liverpool – Manchester United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United wordt gespeeld op zondag 5 maart 2023.

  Hoe laat is Liverpool – Manchester United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Liverpool – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Liverpool (Liverpool) en Manchester United (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Liverpool – Manchester United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Liverpool – Manchester United kijken?

  Je kijkt Liverpool – Manchester United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Liverpool en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Liverpool – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik Liverpool – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Liverpool -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *