Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Liverpool FC – Manchester United op tv | Premier League

Liverpool FC – Manchester United op tv | Premier League

Liverpool FC – Manchester United op tv kijken? Op zondag 18 december 2023 om 17:30 uur spelen Liverpool FC en Manchester United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Liverpool FC: Anfield. Wil je de wedstrijd Liverpool FC – Manchester United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 54,074 toeschouwers in het Anfield nemen Liverpool FC (Liverpool) en Manchester United (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Liverpool FC – Manchester United op tv.
 • Wanneer: zondag 18 december 2023.
 • Tijd: 17:30 uur.
 • Waar: Anfield, het stadion van Liverpool FC.
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
Liverpool FC - Manchester United op tv

Liverpool FC – Manchester United op tv

Wil je Liverpool FC – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Liverpool FC uit Liverpool en Manchester United uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Liverpool FC – Manchester United op TV
 • 17:00 uur, Voorbeschouwing
 • 17:30 uur : Liverpool FC – Manchester United LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Liverpool FC-Manchester United op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United:
 • Liverpool FC staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
 • Manchester United staat op dit moment op plaats 6e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Liverpool FC: “Anfield” (54,074 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 17:30 uur.
Liverpool – Manchester United op tv is een prachtige wedstrijd. De wedstrijden tussen Liverpool en Manchester United worden ook wel de North-West derby genoemd. Liverpool en Manchester United zijn namelijk de meest succesvolle Engelse voetbalclubs. De wedstrijden tussen beide clubs zijn dan ook altijd heel erg beladen. Liverpool begint de wedstrijd als koploper, terwijl Manchester van Erik ten Hag in zwaar weer verkeerd. Het beloofd een prachtige derby te worden om live te kijken.

Liverpool FC – Manchester United op Viaplay

De Premier League wedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Liverpool FC-Manchester United bij Viaplay:
 • 17:00 uur, voorbeschouwing.
 • 17:30 uur, Liverpool FC -Manchester United LIVE
 • 19:30 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een streamingsdienst. Dit werkt hetzelfde als bijvoorbeeld Netflix of Videoland. Je logt in en kiest de wedstrijd van jouw keuze. Daardoor zijn er heel veel voetbalwedstrijden tegelijkertijd live te zien op Viaplay. Ook de Premier League wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United wordt uitgezonden op Viaplay.

Premier League op tv

De match tussen Liverpool FC en Manchester United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Het is de hoogste Engelse voetbalcompetitie. In de Premier League spelen veel clubs met een grote naam en een prachtige geschiedenis. Veel spelers dromen ervan om ooit in de Premier League te mogen spelen. Het tempo ligt hoog, het niveau is van wereldklasse en de wedstrijden zijn leuk om naar te kijken.

Liverpool FC – Manchester United bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Liverpool FC-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Liverpool FC – Manchester United kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Liverpool FC – Manchester United bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Liverpool FC – Manchester United kijken

Wil je gratis naar Liverpool FC tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Liverpool FC-Manchester United gratis te bekijken.

Livestream Liverpool FC – Manchester United (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Liverpool FC – Manchester United kijken

De samenvatting van Liverpool FC – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Liverpool FC-Manchester United:
Wanneer is Liverpool FC – Manchester United op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United wordt gespeeld op zondag 18 december 2023.

Hoe laat is Liverpool FC – Manchester United op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Liverpool FC – Manchester United live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Liverpool FC (Liverpool) en Manchester United (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Liverpool FC – Manchester United uitgezonden?

De wedstrijd tussen Liverpool FC en Manchester United wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik Liverpool FC – Manchester United kijken?

Je kijkt Liverpool FC – Manchester United op Viaplay.

Kan ik gratis naar Liverpool FC en Manchester United op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Liverpool FC – Manchester United kunt kijken.

Kan ik Liverpool FC – Manchester United ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Liverpool FC -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *