Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Liverpool – Ajax op tv | Champions League

Liverpool – Ajax op tv | Champions League

  Liverpool – Ajax op tv kijken? Op dinsdag 13 september 2022 om 21:00 uur spelen Liverpool en Ajax tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: Anfield. Wil je de wedstrijd Liverpool (Engeland) – Ajax (Nederland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 53,394 toeschouwers. In het Anfield nemen Liverpool (Engeland, Liverpool) en Ajax (Nederland, Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Liverpool – Ajax op tv.
  • Wanneer: dinsdag 13 september 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Anfield, het stadion van Liverpool.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Liverpool - Ajax op tv

  Liverpool – Ajax op tv

  Wil je Liverpool – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Liverpool uit Engeland en Ajax uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Liverpool – Ajax op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Liverpool – Ajax
  • 21:00 uur : Liverpool – Ajax LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Liverpool – Ajax

  Over Liverpool-Ajax op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Ajax:
  • Liverpool staat op dit momentzevende in de Premier League.
  • Ajax staat op dit moment eerste in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Liverpool: “Anfield” (53,394 toeschouwers).
  • De thuisclub is Liverpool uit Engeland. Liverpool komt uit Liverpool in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Ajax uit Nederland. Liverpool komt uit Amsterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Liverpool – Ajax is natuurlijk dé Champions League wedstrijd om naar uit te kijken. Liverpool lijkt het dit seizoen helemaal kwijt. Vorige week werd met maar liefst 4-1 verloren van Napoli en ook in de Premier League gaat het de Engelse club nog niet voor de wind. Ze staan op een teleurstellende zevende plaats. Ajax daarentegen lijkt de goede lijn voort te zetten. Afgelopen weekend wonnen de Amsterdammers nog met 5-0 van Heerenveen. Ook in de Champions League is Ajax uitstekend begonnen na een 4-0 overwinning tegen Rangers. Liverpool vs Ajax op tv is dus dé CL wedstrijd om naar uit te kijken vandaag.

  Liverpool – Ajax op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Liverpool-Ajax bij RTL 7:
  • dinsdag 13 september 2022
  • 21:00 uur, Liverpool -Ajax (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: Op RTL 7 kijk je de mooiste wedstrijden uit de UEFA Champions League live. Omdat RTL 7 slechts één wedstrijd per keer uitzendt, wordt er altijd gekozen voor de Nederlandse club in de Champions League. Is er geen Nederlandse club actief? Dan wordt de meest spraakmakende Champions League wedstrijd uitgezonden. Bij RTL 7 zit je dus goed voor Ajax in de Champions League. De wedstrijd is daarnaast ook te zien op Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Liverpool en Ajax is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is natuurlijk de grootste en mooiste voetbalcompetitie voor clubs ter wereld. In de Champions League (CL) spelen alle grote clubs van Europa tegen elkaar om uiteindelijk te strijden om de “cup met de grote oren”. Elke speler en club droomt ervan om de CL te winnen. Namens Nederland doet dit seizoen alleen AFC Ajax mee aan de CL.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Ajax is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Liverpool – Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Liverpool-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Liverpool – Ajax kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Liverpool – Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Ajax uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Liverpool – Ajax kijken

  Wil je gratis naar Liverpool tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Liverpool-Ajax gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Liverpool – Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Liverpool – Ajax kijken

  De samenvatting van Liverpool – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Liverpool en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Liverpool – Ajax op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Liverpool – Ajax? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Liverpool – Ajax op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Liverpool vs Ajax zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Liverpool-Ajax:
  Wanneer is Liverpool – Ajax op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Ajax wordt gespeeld op dinsdag 13 september 2022.

  Hoe laat is Liverpool – Ajax op tv?

  De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Liverpool – Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Liverpool uit Liverpool, Engeland en Ajax (Amsterdam), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Liverpool – Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Liverpool – Ajax kijken?

  Je kijkt Liverpool – Ajax op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Liverpool en Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Liverpool – Ajax kunt kijken.

  Kan ik Liverpool – Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Liverpool -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *