Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Lille OSC – Strasbourg | Ligue 1

Lille OSC – Strasbourg | Ligue 1

  Lille OSC – Strasbourg op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 15:00 uur spelen Lille OSC en Strasbourg tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Lille OSC: Stade Pierre-Mauroy. Wil je de wedstrijd Lille OSC – Strasbourg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 50,186 toeschouwers in het Stade Pierre-Mauroy nemen Lille OSC (Lille) en Strasbourg (Straatsburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Lille OSC – Strasbourg op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Stade Pierre-Mauroy, het stadion van Lille OSC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Lille OSC - Strasbourg op tv

  Lille OSC – Strasbourg op tv

  Wil je Lille OSC – Strasbourg op tv kijken? De wedstrijd tussen Lille OSC uit Lille en Strasbourg uit Straatsburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Lille OSC – Strasbourg op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Lille OSC – Strasbourg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Lille OSC-Strasbourg op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg:
  • Lille OSC staat op dit moment op plaats 6e in de Ligue 1.
  • Strasbourg staat op dit moment op plaats 17e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Lille OSC: “Stade Pierre-Mauroy” (50,186 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 15:00 uur.
  Lille-Strasbourg is een wedstrijd tussen twee clubs die de laatste weken wat wisselvallig presteren. Toch wonnen beide clubs hun laatste wedstrijd en ze zijn er op gebrand die goede lijn door te zetten. Lille is de favoriet, maar Strasbourg zal goed weerstand willen bieden.

  Lille OSC – Strasbourg op Ziggo Sport Voetbal

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Lille OSC-Strasbourg bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Lille OSC -Strasbourg LIVE
  • 17:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Franse competitie, Ligue 1, kijk je live op Ziggo Sport. Met maar liefst zes kanalen kun je op Ziggo Sport veel wedstrijden uit de Franse voetbalcompetitie live op tv kijken. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport extra veel aandacht aan de topploegen als Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Marseille en Monaco. Ook is er extra veel aandacht voor clubs waar Nederlandse spelers actief zijn. Bovendien zie je voor de wedstrijd een voorbeschouwing en na afloop van het duel kijk je naar een uitgebreide samenvatting op Ziggo Sport.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Lille OSC en Strasbourg is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De voetbalcompetitie van Frankrijk is Ligue 1. Het is de hoogste competitie van Frankrijk. Met veel mooie clubs en aantrekkelijk voetbal is de Franse voetbalcompetitie een leuke competitie om op tv te volgen. Natuurlijk is het altijd de moeite waard om naar wereldclub PSG te kijken, maar ook andere teams zijn zeker de moeite waard.

  Lille OSC – Strasbourg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Lille OSC-Strasbourg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Lille OSC – Strasbourg kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Lille OSC – Strasbourg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Lille OSC – Strasbourg kijken

  Wil je gratis naar Lille OSC tegen Strasbourg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Lille OSC-Strasbourg gratis te bekijken.

  Livestream Lille OSC – Strasbourg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Lille OSC – Strasbourg kijken

  De samenvatting van Lille OSC – Strasbourg kijken? Wil je de wedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Lille OSC-Strasbourg:
  Wanneer is Lille OSC – Strasbourg op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is Lille OSC – Strasbourg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Lille OSC – Strasbourg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Lille OSC (Lille) en Strasbourg (Straatsburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Lille OSC – Strasbourg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Lille OSC en Strasbourg wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Lille OSC – Strasbourg kijken?

  Je kijkt Lille OSC – Strasbourg op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Lille OSC en Strasbourg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Lille OSC – Strasbourg kunt kijken.

  Kan ik Lille OSC – Strasbourg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Lille OSC -Strasbourg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *