Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv | Ligue 1

Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv | Ligue 1

  Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv kijken? Op zondag 21 augustus 2036 om 20:45 uur spelen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Lille OSC: Stade Pierre-Mauroy. Wil je de wedstrijd Lille OSC – Paris Saint-Germain FC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 50,186 toeschouwers in het Stade Pierre-Mauroy nemen Lille OSC (Lille) en Paris Saint-Germain FC (Parijs) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv.
  • Wanneer: zondag 21 augustus 2036.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stade Pierre-Mauroy, het stadion van Lille OSC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Lille OSC - Paris Saint-Germain FC op tv

  Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv

  Wil je Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv kijken? De wedstrijd tussen Lille OSC uit Lille en Paris Saint-Germain FC uit Parijs wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:35 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:40 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op TV
  • 20:35 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Lille OSC – Paris Saint-Germain FC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Lille OSC-Paris Saint-Germain FC op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC:
  • Lille OSC staat op dit momentderde in de Ligue 1.
  • Paris Saint-Germain FC staat op dit moment eerste in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Lille OSC: “Stade Pierre-Mauroy” (50,186 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  PSG is natuurlijk de favoriet voor het Franse landskampioenschap. Met hun droomaanval met Messi, Mbappé en Neymar is iedere wedstrijd de moeite waard om naar te kijken. Ook Lille heeft een goede start gemaakt aan het seizoen 2022/2023 en staat nu op de derde plaats. We kunnen dus spreken van de eerste Franse topwedstrijd van dit seizoen.

  Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op Ziggo Sport Docu

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Lille OSC-Paris Saint-Germain FC bij Ziggo Sport Docu:
  • 20:35 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Lille OSC -Paris Saint-Germain FC LIVE
  • 22:40 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op meerdere grote competities. Zo kijk je natuurlijk de Spaanse La Liga, de Primera Division bij Ziggo Sport. Maar ook de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A en de Franse competitie (Ligue 1) kijk je bij Ziggo Sport. Daardoor zie je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Internazionale en AC Milan live op tv bij Ziggo Sport.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk).

  Lille OSC – Paris Saint-Germain FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Lille OSC-Paris Saint-Germain FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Lille OSC – Paris Saint-Germain FC kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Lille OSC – Paris Saint-Germain FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Lille OSC – Paris Saint-Germain FC kijken

  Wil je gratis naar Lille OSC tegen Paris Saint-Germain FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Lille OSC-Paris Saint-Germain FC gratis te bekijken.

  Livestream Lille OSC – Paris Saint-Germain FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Lille OSC – Paris Saint-Germain FC kijken

  De samenvatting van Lille OSC – Paris Saint-Germain FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Lille OSC-Paris Saint-Germain FC:
  Wanneer is Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC wordt gespeeld op zondag 21 augustus 2036.

  Hoe laat is Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Lille OSC – Paris Saint-Germain FC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Lille OSC (Lille) en Paris Saint-Germain FC (Parijs) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Lille OSC – Paris Saint-Germain FC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Lille OSC en Paris Saint-Germain FC wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Lille OSC – Paris Saint-Germain FC kijken?

  Je kijkt Lille OSC – Paris Saint-Germain FC op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Lille OSC en Paris Saint-Germain FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Lille OSC – Paris Saint-Germain FC kunt kijken.

  Kan ik Lille OSC – Paris Saint-Germain FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Lille OSC -Paris Saint-Germain FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *