Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leicester City – Nottingham Forest op tv | zondag 2 oktober 2022

Leicester City – Nottingham Forest op tv | zondag 2 oktober 2022

  Leicester City – Nottingham Forest op tv kijken? Op zondag 2 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Leicester City en Nottingham Forest tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leicester City: King Power Stadion. Wil je de wedstrijd Leicester City – Nottingham Forest live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 32,312 toeschouwers in het King Power Stadion nemen Leicester City (Leicester) en Nottingham Forest (Nottingham) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Leicester City – Nottingham Forest op tv.
  • Wanneer: zondag 2 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: King Power Stadion, het stadion van Leicester City.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Leicester City - Nottingham Forest op tv

  Leicester City – Nottingham Forest op tv

  Wil je Leicester City – Nottingham Forest op tv kijken? De wedstrijd tussen Leicester City uit Leicester en Nottingham Forest uit Nottingham wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Leicester City – Nottingham Forest op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Leicester City – Nottingham Forest LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leicester City-Nottingham Forest op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest:
  • Leicester City staat op dit moment op plaats 20 in de Premier League.
  • Nottingham Forest staat op dit moment op plaats 19 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Leicester City: “King Power Stadion” (32,312 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Leicester kent een beroerde seizoensstart. De club die in 2016 nog kampioen van de Premier League werd staat nu helemaal onderaan. Van de zeven gespeelde wedstrijden verloor Leicester er maar liefst 6 (de andere werd gelijkgespeeld). Het is er voor Leicester dan ook alles aan gelegen om tegen Nottingham Forest punten te pakken. Ook Nottingham heeft geen goede seizoensstart. De wedstrijd tussen Leicester en Nottingham is dan ook een echte degradatiekraker.

  Leicester City – Nottingham Forest op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Leicester City-Nottingham Forest bij VIAPLAY:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Leicester City -Nottingham Forest LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Leicester City en Nottingham Forest is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Leicester City – Nottingham Forest bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Leicester City-Nottingham Forest op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Leicester City – Nottingham Forest kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Leicester City – Nottingham Forest bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Leicester City – Nottingham Forest kijken

  Wil je gratis naar Leicester City tegen Nottingham Forest kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Leicester City-Nottingham Forest gratis te bekijken.

  Livestream Leicester City – Nottingham Forest (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Leicester City – Nottingham Forest kijken

  De samenvatting van Leicester City – Nottingham Forest kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Leicester City-Nottingham Forest:
  Wanneer is Leicester City – Nottingham Forest op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest wordt gespeeld op zondag 2 oktober 2022.

  Hoe laat is Leicester City – Nottingham Forest op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Leicester City – Nottingham Forest live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Leicester City (Leicester) en Nottingham Forest (Nottingham) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Leicester City – Nottingham Forest uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Leicester City en Nottingham Forest wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Leicester City – Nottingham Forest kijken?

  Je kijkt Leicester City – Nottingham Forest op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Leicester City en Nottingham Forest op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Leicester City – Nottingham Forest kunt kijken.

  Kan ik Leicester City – Nottingham Forest ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Leicester City -Nottingham Forest zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *