Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leicester City – Crystal Palace op tv | zaterdag 15 oktober 2022

Leicester City – Crystal Palace op tv | zaterdag 15 oktober 2022

  Leicester City – Crystal Palace op tv kijken? Op zaterdag 15 oktober 2022 om 13:30 uur spelen Leicester City en Crystal Palace tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leicester City: King Power Stadion. Wil je de wedstrijd Leicester City – Crystal Palace live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 32312 toeschouwers in het King Power Stadion nemen Leicester City (Leicester) en Crystal Palace (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Leicester City – Crystal Palace op tv.
  • Wanneer: zaterdag 15 oktober 2022.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: King Power Stadion, het stadion van Leicester City.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Leicester City - Crystal Palace op tv

  Leicester City – Crystal Palace op tv

  Wil je Leicester City – Crystal Palace op tv kijken? De wedstrijd tussen Leicester City uit Leicester en Crystal Palace uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Leicester City – Crystal Palace op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Leicester City – Crystal Palace LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leicester City-Crystal Palace op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace:
  • Leicester City staat op dit moment op plaats 20 in de Premier League.
  • Crystal Palace staat op dit moment op plaats 16 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Leicester City: “King Power Stadion” (32312 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Leicester krijgt deze week Crystal Palace op bezoek. Leicester City kent een dramatische seizoenstart. De ploeg staat op de laatste plek in de Premier League en er zullen nu dus echt punten gepakt moeten worden. Crystal Palace staat vijftiende en dit lijkt dus de ideale wedstrijd voor Leicester om de weg naar boven te vinden.

  Leicester City – Crystal Palace op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Leicester City-Crystal Palace bij Viaplay:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Leicester City -Crystal Palace LIVE
  • 15:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Leicester City en Crystal Palace is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League heeft het drukste programma in jaren. Doordat het WK in de winter is moeten er veel wedstrijden afgewerkt worden voor November. Door het overlijden van de koningin van Engeland is er reeds 1 volledige speelronde afgelast. Daarnaast worden er door een gebrek aan politie agenten nog meer wedstrijden uitgesteld. De hoogste Engelse voetbalcompetitie is de Premier League. Deze competitie wordt ook wel gezien als de mooiste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Het is dan ook niet voor niets de best bekeken voetbalcompetitie op tv. In de Engelse Premier League zijn eigenlijk geen kleine clubs. Alle clubs beschikken over een groot stadion en een groot transferbudget. Daardoor zijn er heel veel topspelers te zien in de Premier League. Bovendien zijn de clubs die kans maken op het landskampioenschap niet op één hand te tellen. Redenen te meer om de Premier League op tv te kijken.

  Leicester City – Crystal Palace bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Leicester City-Crystal Palace op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Leicester City – Crystal Palace kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Leicester City – Crystal Palace bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Leicester City – Crystal Palace kijken

  Wil je gratis naar Leicester City tegen Crystal Palace kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Leicester City-Crystal Palace gratis te bekijken.

  Livestream Leicester City – Crystal Palace (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Leicester City – Crystal Palace kijken

  De samenvatting van Leicester City – Crystal Palace kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Leicester City-Crystal Palace:
  Wanneer is Leicester City – Crystal Palace op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace wordt gespeeld op zaterdag 15 oktober 2022.

  Hoe laat is Leicester City – Crystal Palace op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Leicester City – Crystal Palace live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Leicester City (Leicester) en Crystal Palace (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Leicester City – Crystal Palace uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Leicester City – Crystal Palace kijken?

  Je kijkt Leicester City – Crystal Palace op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Leicester City en Crystal Palace op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Leicester City – Crystal Palace kunt kijken.

  Kan ik Leicester City – Crystal Palace ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Leicester City -Crystal Palace zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *