Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leicester City – Arsenal op tv | Premier League

Leicester City – Arsenal op tv | Premier League

  Leicester City – Arsenal op tv kijken? Op zaterdag 25 februari 2023 om 16:00 uur spelen Leicester City en Arsenal tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leicester City: King Power Stadium. Wil je de wedstrijd Leicester City – Arsenal live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 32,261 toeschouwers in het King Power Stadium nemen Leicester City (Leicester) en Arsenal (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Leicester City – Arsenal op tv.
  • Wanneer: zaterdag 25 februari 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: King Power Stadium, het stadion van Leicester City.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Leicester City - Arsenal op tv

  Leicester City – Arsenal op tv

  Wil je Leicester City – Arsenal op tv kijken? De wedstrijd tussen Leicester City uit Leicester en Arsenal uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:59 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Leicester City – Arsenal op TV
  • 15:50 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Leicester City – Arsenal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leicester City-Arsenal op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Arsenal:
  • Leicester City staat op dit moment op plaats 14e in de Premier League.
  • Arsenal staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Leicester City: “King Power Stadium” (32,261 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.

  Leicester City – Arsenal op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Arsenal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Leicester City-Arsenal bij Viaplay:
  • 15:50 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Leicester City -Arsenal LIVE
  • 17:59 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League is live te zien bij Viaplay. Op één van de vele kanalen van Viaplay kun je de wedstrijden in de Premier League live kijken. Bovendien kijk je naar de voor- en nabeschouwing op Viaplay. Ook krijg je natuurlijk het laatste nieuws, achtergrondinformatie en statistieken te zien op Viaplay. Na afloop van de Premier League wedstrijden volgt ook een analyse. Viaplay is één van de nieuwste aanbieders op het gebied van sport in Nederland. Toch zet Viaplay meteen vol in op sport. De Premier League, de Formule 1 en ook de Duitse Bundesliga zijn live te zien op Viaplay.

  Premier League op tv

  De match tussen Leicester City en Arsenal is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is natuurlijk de allermooiste voetbalcompetitie ter wereld. Er spelen zoveel goede clubs in de Engelse competitie dat er eigenlijk altijd wel een topwedstrijd te zien is. De regerend kampioen is Manchester City en ook dit seizoen doen ze weer mee om de titel. Manchester United is het vaakst kampioen geworden van de Premier League. Ook zij zijn nog in de race om het kampioenschap. De Premier League is spannender dan ooit. Redenen genoeg om de Premier League op tv te kijken.

  Leicester City – Arsenal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Leicester City-Arsenal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Leicester City – Arsenal kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Leicester City – Arsenal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leicester City en Arsenal uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Leicester City – Arsenal kijken

  Wil je gratis naar Leicester City tegen Arsenal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Leicester City-Arsenal gratis te bekijken.

  Livestream Leicester City – Arsenal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leicester City en Arsenal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Leicester City – Arsenal kijken

  De samenvatting van Leicester City – Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leicester City en Arsenal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Leicester City-Arsenal:
  Wanneer is Leicester City – Arsenal op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Leicester City en Arsenal wordt gespeeld op zaterdag 25 februari 2023.

  Hoe laat is Leicester City – Arsenal op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Leicester City en Arsenal is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Leicester City – Arsenal live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Leicester City (Leicester) en Arsenal (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Leicester City – Arsenal uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Leicester City en Arsenal wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Leicester City – Arsenal kijken?

  Je kijkt Leicester City – Arsenal op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Leicester City en Arsenal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Leicester City – Arsenal kunt kijken.

  Kan ik Leicester City – Arsenal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Leicester City -Arsenal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *