Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leeds United – Manchester City op TV (zaterdag 30 april 2022)

Leeds United – Manchester City op TV (zaterdag 30 april 2022)

  Leeds United – Manchester City op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leeds United en Manchester City live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road, het stadion van Leeds United. De wedstrijd begint om 18:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League ()
  • Wie: Leeds United – Manchester City
  • Wanneer: zaterdag 30 april 2022
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Elland Road (Stadion van Leeds United)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Leeds United - Manchester City op TV

  Leeds United – Manchester City op TV

  De wedstrijd Leeds United – Manchester City in de Premier League wordt gespeeld op zaterdag 30 april 2022. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Leeds United – Manchester City op TV
  • 18:15 uur: Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Leeds United – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leeds United – Manchester City

  Alles over Leeds United – Manchester City:
  • Leeds United staat op dit moment zestiende in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment eerste in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leeds United, Elland Road.
  • Competitie: Premier League, .

  Leeds United – Manchester City bij Ziggo Sport Select

  Leeds United – Manchester City kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Premier League is de hoogste Engelse voetbalcompetitie. Daarin spelen veel grote clubs als Arsenal, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea en Tottenham Hotspur. Er zijn dus haast geen kleine wedstrijden meer in de Premier League. Hierdoor kijk je wekelijks wel naar een mooie wedstrijd op tv. De Premier League wordt niet voor niets als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld gezien. Met veel grote sterren, veel Nederlandse Internationals, mooie stadions en een uitzinnig publiek. De Premier League op tv kijken is dus echt de moeite waard.

  Leeds United – Manchester City GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Leeds United – Manchester City kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je weten welke wedstrijden er dit weekend nog meer live op TV te zien zijn? Dit weekend komen onder andere Ajax, PSV en Feyenoord in actie. Maar ook de Twentse derby Heracles-Twente is live op TV te zien. Bekijk alle Eredivisie wedstrijden live vandaag. Naast de Nederlandse Eredivisie wordt er dit weekend ook in het buitenland volop gevoetbald. Zo is de Champions League voor vrouwen te zien, maar ook andere topteams zoals Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona. Bekijk het overzicht van alle buitenlandse voetbalwedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *