Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leeds United – Manchester City op tv | woensdag 28 december 2022

Leeds United – Manchester City op tv | woensdag 28 december 2022

  Leeds United – Manchester City op tv kijken? Op woensdag 28 december 2022 om [$]21:00 uur spelen Leeds United en Manchester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leeds United: Elland Road. Wil je de wedstrijd Leeds United – Manchester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 37,392 toeschouwers in het Elland Road nemen Leeds United (Leeds) en Manchester City (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om [$]21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Leeds United – Manchester City op tv.
  • Wanneer: woensdag 28 december 2022.
  • Tijd: [$]21:00 uur.
  • Waar: Elland Road, het stadion van Leeds United.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Leeds United - Manchester City op tv

  Leeds United – Manchester City op tv

  Wil je Leeds United – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Leeds United uit Leeds en Manchester City uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Leeds United – Manchester City op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • [$]21:00 uur : Leeds United – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leeds United-Manchester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Manchester City:
  • Leeds United staat op dit moment op plaats 18 in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment op plaats 2 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Leeds United: “Elland Road” (37,392 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om [$]21:00 uur.
  Het toetje na twee dagen premier league feest: Leeds tegen City. Het was me het kerstweekend wel waarbij we een prachtige boxing day hadden. Geniet van deze premier league wedstrijd via Viaplay.

  Leeds United – Manchester City op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Leeds United-Manchester City bij VIAPLAY:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • [$]21:00 uur, Leeds United -Manchester City LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay de ultieme sportzender. Viaplay is bekend geworden in Nederland van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Paradepaardje op voetbalgebied van Viaplay is de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden en zendt vandaag deze wedstrijd uit.

  Premier League op tv

  De match tussen Leeds United en Manchester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Leeds United – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Leeds United-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Leeds United – Manchester City kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Leeds United – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leeds United en Manchester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Leeds United – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar Leeds United tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Leeds United-Manchester City gratis te bekijken.

  Livestream Leeds United – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leeds United en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Leeds United – Manchester City kijken

  De samenvatting van Leeds United – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leeds United en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Leeds United-Manchester City:
  Wanneer is Leeds United – Manchester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Manchester City wordt gespeeld op woensdag 28 december 2022.

  Hoe laat is Leeds United – Manchester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Leeds United en Manchester City is om [$]21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Leeds United – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Leeds United (Leeds) en Manchester City (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Leeds United – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Leeds United en Manchester City wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Leeds United – Manchester City kijken?

  Je kijkt Leeds United – Manchester City op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Leeds United en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Leeds United – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik Leeds United – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Leeds United -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *