Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leeds United – Liverpool op tv | Premier League

Leeds United – Liverpool op tv | Premier League

  Leeds United – Liverpool op tv kijken? Op maandag 17 april 2023 om 21:00 uur spelen Leeds United en Liverpool tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leeds United: Elland Road. Wil je de wedstrijd Leeds United – Liverpool live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 37,890 toeschouwers in het Elland Road nemen Leeds United (Leeds) en Liverpool (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Leeds United – Liverpool op tv.
  • Wanneer: maandag 17 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Elland Road, het stadion van Leeds United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Leeds United - Liverpool op tv

  Leeds United – Liverpool op tv

  Wil je Leeds United – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Leeds United uit Leeds en Liverpool uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:42 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Leeds United – Liverpool op TV
  • 20:42 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Leeds United – Liverpool LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leeds United-Liverpool op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool:
  • Leeds United staat op dit moment op plaats 16e in de Premier League.
  • Liverpool staat op dit moment op plaats 8e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Leeds United: “Elland Road” (37,890 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Liverpool moet deze week op bezoek bij Leeds United. De wedstrijd op maandagavond in de Premier League is voor beide clubs van groot belang. Liverpool probeert namelijk wanhopig aansluiting te vinden bij de subtop om zo kans te houden op een Europees ticket voor volgend seizoen. Leeds daarentegen is aan het knokken om weg te blijven uit de degradatiezone. Leeds-Liverpool op tv kan dus maar zo eens een zwaarbevochten duel worden. De match tussen Leeds en Liverpool is live op tv te zien.

  Leeds United – Liverpool op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Leeds United-Liverpool bij Viaplay:
  • 20:42 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Leeds United -Liverpool LIVE
  • 23:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Engelse competitie kijk je live op Viaplay. Naast onder andere de Bundesliga en de Formule 1 races kijk je ook naar de mooiste voetbalcompetitie bij Viaplay. De Premier League wordt live uitgezonden op Viaplay. Je kunt een abonnement op Viaplay afsluiten bij alle grote providers. Of je nou een abonnement hebt bij KPN, Ziggo, T-Mobile, T-Mobile of een andere grote provider, je kunt altijd een abonnement bij Viaplay afsluiten. Bovendien kun je er ook voor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Zo hoef je geen wedstrijd meer te missen en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Premier League.

  Premier League op tv

  De match tussen Leeds United en Liverpool is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League wordt gezien als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Dit is natuurlijk niet voor niets. Je vindt er niet alleen veel topclubs, ook de beste spelers ter wereld voetballen veelal in de Premier League. Ook op speeldag 31 van de 38 belooft het weer een waar voetbalspektakel te worden. Met nog acht wedstrijden te spelen kan de Premier League nog alle kanten op. Naast de strijd om het landskampioenschap tussen Arsenal en Manchester City staat er nog veel meer op het spel. Ook de strijd om de tickets voor Europees voetbal ligt nog helemaal open. Tenslotte is het ook onderin hartstikke spannend. Het verschil tussen de nummer 20 en 13 is namelijk maar acht punten. De komende weken gaan in de Premier League dus allesbepalend zijn.

  Leeds United – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Leeds United-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Leeds United – Liverpool kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Leeds United – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leeds United en Liverpool uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Leeds United – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Leeds United tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Leeds United-Liverpool gratis te bekijken.

  Livestream Leeds United – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leeds United en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Leeds United – Liverpool kijken

  De samenvatting van Leeds United – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Leeds United-Liverpool:
  Wanneer is Leeds United – Liverpool op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool wordt gespeeld op maandag 17 april 2023.

  Hoe laat is Leeds United – Liverpool op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Leeds United – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Leeds United (Leeds) en Liverpool (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Leeds United – Liverpool uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Leeds United – Liverpool kijken?

  Je kijkt Leeds United – Liverpool op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Leeds United en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Leeds United – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Leeds United – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Leeds United -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *