Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leeds United – Chelsea op TV (woensdag 11 mei 2022)

Leeds United – Chelsea op TV (woensdag 11 mei 2022)

  Leeds United – Chelsea op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leeds United en Chelsea live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road, het stadion van Leeds United. De wedstrijd begint om 20:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League ()
  • Wie: Leeds United – Chelsea
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 20:30.
  • Waar: Elland Road (Stadion van Leeds United)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Leeds United - Chelsea op TV

  Leeds United – Chelsea op TV

  De wedstrijd Leeds United – Chelsea in de Premier League wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Leeds United – Chelsea op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 20:30 : Leeds United – Chelsea LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leeds United – Chelsea

  Alles over Leeds United – Chelsea:
  • Leeds United staat op dit moment achtiende in de Premier League.
  • Chelsea staat op dit moment derde in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leeds United, Elland Road.
  • Competitie: Premier League, .

  Leeds United – Chelsea bij Ziggo Sport Voetbal

  Leeds United – Chelsea kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Premier League is de hoogste Engelse voetbalcompetitie. Daarin spelen veel grote clubs als Arsenal, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea en Tottenham Hotspur. Er zijn dus haast geen kleine wedstrijden meer in de Premier League. Hierdoor kijk je wekelijks wel naar een mooie wedstrijd op tv. De Premier League wordt niet voor niets als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld gezien. Met veel grote sterren, veel Nederlandse Internationals, mooie stadions en een uitzinnig publiek. De Premier League op tv kijken is dus echt de moeite waard.

  Leeds United – Chelsea GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Leeds United – Chelsea kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Leeds United – Chelsea

  Wil je de wedstrijd Leeds United – Chelsea van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij Ziggo Sport Voetbal. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van Leeds United – Chelsea dus sowieso bij Ziggo Sport Voetbal kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *