Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Leeds United – Brentford

Leeds United – Brentford

  Leeds United – Brentford op tv kijken? Op zondag 22 januari 2023 om 15:00:00 uur spelen Leeds United en Brentford tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Leeds United: Elland Road. Wil je de wedstrijd Leeds United – Brentford live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 37,392 toeschouwers in het Elland Road nemen Leeds United (Leeds) en Brentford (Brentford) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Leeds United – Brentford op tv.
  • Wanneer: zondag 22 januari 2023.
  • Tijd: 15:00:00 uur.
  • Waar: Elland Road, het stadion van Leeds United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Leeds United - Brentford op tv

  Leeds United – Brentford op tv

  Wil je Leeds United – Brentford op tv kijken? De wedstrijd tussen Leeds United uit Leeds en Brentford uit Brentford wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Leeds United – Brentford op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00:00 uur : Leeds United – Brentford LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Leeds United-Brentford op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Brentford:
  • Leeds United staat op dit moment op plaats 18 in de Premier League.
  • Brentford staat op dit moment op plaats 11 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Leeds United: “Elland Road” (37,392 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00:00 uur.
  Leeds – Brentford belooft een mooie wedstrijd te worden. Brentford doet het dit seizoen uitstekend in de Premier League. De club staat na 19 wedstrijden op een prima achtste plaats. Bovendien verloor de club van de laatste vijf wedstrijden geen één duel. Dit kan absoluut niet gezegd worden van Leeds. De club won geen enkele van zijn laatste vijf wedstrijden. Kan Leeds het tij keren of moet Leeds vrezen voor degradatie? Het is dus een belangrijke match.

  Leeds United – Brentford op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Brentford is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Leeds United-Brentford bij Viaplay:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00:00 uur, Leeds United -Brentford LIVE
  • 16:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League is in Nederland live te zien op Viaplay. Dit is een relatief nieuwe aanbieder van voetbal in Nederland. Je kent ze misschien al wel van de races in de Formule 1, maar ze hebben zich nu dus ook op het voetbal gestort. Viaplay heeft meteen de uitzendrechten voor de Premier League gekocht en daardoor kun je bij Viaplay terecht voor de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Daarnaast heeft Viaplay ook de uitzendrechten voor de Bundesliga. Rondom de wedstrijden kijk je naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing en bovendien worden er ook hoogtepunten getoond. De tv-rechten voor de Premier League zijn dus in goede handen bij Viaplay.

  Premier League op tv

  De match tussen Leeds United en Brentford is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League is natuurlijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Als voetballiefhebber wil jij natuurlijk geen moment missen van de Engelse competitie. Veel grote clubs, de beste spelers en aantrekkelijk voetbal zorgen ervoor dat iedere wedstrijd de moeite waard is om naar te kijken. De competitie is niet voor niets de best bekeken voetbalcompetitie op tv. Doordat er in Engeland eigenlijk geen kleine clubs zijn is iedere wedstrijd leuk om naar te kijken. Alle clubs hebben een heel groot transferbudget waardoor er veel mooie, goede spelers te zien zijn. Bovendien zijn er ieder jaar een groot aantal clubs die kans maken op het kampioenschap in Engeland.

  Leeds United – Brentford bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Leeds United-Brentford op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Leeds United – Brentford kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Leeds United – Brentford bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leeds United en Brentford uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Leeds United – Brentford kijken

  Wil je gratis naar Leeds United tegen Brentford kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Leeds United-Brentford gratis te bekijken.

  Livestream Leeds United – Brentford (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Leeds United en Brentford via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Leeds United – Brentford kijken

  De samenvatting van Leeds United – Brentford kijken? Wil je de wedstrijd tussen Leeds United en Brentford nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Leeds United-Brentford:
  Wanneer is Leeds United – Brentford op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Leeds United en Brentford wordt gespeeld op zondag 22 januari 2023.

  Hoe laat is Leeds United – Brentford op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Leeds United en Brentford is om 15:00:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Leeds United – Brentford live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Leeds United (Leeds) en Brentford (Brentford) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Leeds United – Brentford uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Leeds United en Brentford wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Leeds United – Brentford kijken?

  Je kijkt Leeds United – Brentford op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Leeds United en Brentford op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Leeds United – Brentford kunt kijken.

  Kan ik Leeds United – Brentford ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Leeds United -Brentford zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *