Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Lazio-Feyenoord op tv | UEFA Champions League

Lazio-Feyenoord op tv | UEFA Champions League

  Lazio – Feyenoord op tv kijken? Op dinsdag 7 november 2023 om 21:00 uur spelen SS Lazio en Feyenoord tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd is een duel in de poulefase van de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion Stadio Olimpico in Rome. Daar neemt de thuisclub Lazio het voor 72,698 toeschouwers op tegen Feyenoord uit Rotterdam. De aftrap van Lazio-Feyenoord is om 21:00 uur. De wedstrijd is live op tv te zien en wordt in zijn geheel uitgezonden op RTL 7 Vanaf ongeveer 19:55 uur is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Om 21:00 uur is vervolgens Lazio – Feyenoord live te zien. Rond 23:00 uur is er op RTL 7 ook een uitgebreide nabeschouwing te zien.
  Lazio-Feyenoord op tv

  Lazio – Feyenoord op tv

  • Wat: Lazio-Feyenoord op tv en livestream.
  • Datum: dinsdag 7 november 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Locatie: Stadio Olimpico, Rome, Italië.
  • Zender:RTL 7
  De wedstrijd tussen SS Lazio en Feyenoord in de Champions League is in zijn geheel live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd live op het kanaal: RTL 7. Op RTL 7 zijn ook de voorbeschouwing, de nabeschouwing, analyses, interviews en de samenvatting van Lazio – Feyenoord te zien.

  Lazio – Feyenoord kijken

  De UEFA Champions League-wedstrijd tussen Lazio en Feyenoord wil je natuurlijk live kijken. Je kijkt het duel in de poulefase van de Champions League live bij alle grote providers. Kies hieronder jouw provider om de wedstrijd live te zien:
  Eredivisie bij KPNvoetbal

  Programma Lazio-Feyenoord op tv

  Het volledige programma van Lazio-Feyenoord op dinsdag 7 november 2023:
  • Wedstrijd: SS Lazio – Feyenoord.
  • Competitie: UEFA Champions League (poulefase).
  • Voorbeschouwing: 19:55 uur.
  • Lazio – Feyenoord LIVE: 21:00 uur.
  • Nabeschouwing, interviews en analyse: 23:00 uur.
  De wedstrijd tussen Lazio en Feyenoord wil je natuurlijk helemaal kijken. De voorbeschouwing van het duel begint rond 19:55 uur. Daarin blikken analisten en deskundigen vooruit op de Champions League wedstrijd van Lazio tegen Feyenoord. Vervolgens schakelen we om 21:00 uur live over naar Stadio Olimpico in Rome voor het live-verslag van Lazio-Feyenoord. Na afloop van het duel is er een uitgebreide samenvatting, analyses en interviews met de spelers te zien. Dit zal ongeveer rond 23:00 uur zijn (afhankelijk van de extra tijd).

  Over Lazio – Feyenoord

  • Wedstrijd: Lazio – Feyenoord.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • Ronde: poulefase.
  • Poule: E.
  • Stadion: Stadio Olimpico (Rome)
  • Aantal toeschouwers: 72,698.
  Lazio Roma – Feyenoord op tv belooft een leuke en belangrijke wedstrijd te worden. Het zou mooi zijn als Feyenoord minstens gelijk weet te spelen. Dan zet Feyenoord een grote stap richting Europees overwinteren. De coach van Lazio, Sarri, is onder de indruk van Feyenoord. Hij ziet de Rotterdammers dan ook als de grote favoriet. Daarnaast is inmiddels bekend geworden dat het Stadio Olympico niet uitverkocht zal zijn voor het Champions League duel tussen Lazio en Feyenoord. De scheidsrechter bij Lazio-Feyenoord is de Poolse referee Szymon Marciniak. Hij is één van de beste scheidsrechters van Europa.

  Over Lazio

  • Club: SS Lazio.
  • Competitie: Serie A.
  • Bijnaam: I Biancocelesti (de wit blauwen).
  • Plaats, land: Rome, Italië.
  • Clubkleuren: lichtblauw en wit.
  • Trainer: Maurizio Sarri.
  Lazio speelt in Italië in de Serie A. Op dit moment staat Lazio op de 10e plek in de Serie A. Afgelopen weekend leed Lazio een pijnlijke nederlaag tegen Bologna. Daardoor staat Lazio Roma nu op een teleurstellende tiende plek in de Serie A. In de Champions League doet Lazio het redelijk. Er werd gelijkgespeeld tegen Atletico Madrid en gewonnen van Celtic. In de vorige wedstrijd verloor Lazio op bezoek bij Feyenoord. In eigen huis wil Lazio zich graag revancheren.

  Over Feyenoord

  • Club: Feyenoord.
  • Competitie: Eredivisie.
  • Bijnaam: De club van het volk.
  • Plaats, land: Rotterdam, Nederland.
  • Clubkleuren: rood en wit.
  • Trainer: Arne Slot.
  Feyenoord speelt in Nederland in de Eredivisie. Op dit moment staat Feyenoord op de 3e plek in de Eredivisie. Feyenoord doet het goed in de Champions League. De Rotterdammers staan halverwege de poulefase eerste in poule E. Bovendien won Feyenoord twee weken geleden van Lazio. Dat zal de Rotterdammers vertrouwen geven op weg naar de uitwedstrijd in Rome. Ook afgelopen weekend won Feyenoord in de Eredivisie van RKC.

  Lazio – Feyenoord op RTL 7

  De wedstrijd in de Champions League tussen Lazio en Feyenoord wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023 en is live te zien op RTL 7. De aftrap is om 21:00 uur. De uitzending begint vanaf 19:55 uur met een voorbeschouwing op de wedstrijd. De wedstrijd Lazio – Feyenoord is live op tv te zien op twee zenders. Op het open net wordt de wedstrijd uitgezonden op RTL 7. Hier kun je gratis naar Lazio – Feyenoord kijken. Het duel wordt ook uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Deze zender maakt deel uit van Ziggo Sport Totaal en hier heb je een abonnement voor nodig. Er wordt ruimschoots aandacht besteedt aan Lazio-Feyenoord bij beide zenders. Op zowel RTL 7 als Ziggo Sport Voetbal is een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Je kijkt Lazio – Feyenoord live op de volgende zenders:
  ProviderZiggo Sport VoetbalRTL 7Live kijken
  KPNkanaal 234kanaal 7>>>
  ZiggoKanaal 402kanaal 7>>>
  Odido (T-Mobile)kanaal 161kanaal 7>>
  Youfonekanaal 421kanaal 7>>>
  Canal Digitaalkanaal 34kanaal 7>>>
  Online.nlkanaal 421kanaal 7>>>

  Lazio – Feyenoord online kijken (LIVESTREAM)

  Wil je de Champions League wedstrijd tussen Lazio en Feyenoord online kijken? Dat kan! Met een livestream van Lazio-Feyenoord hoef je geen moment te missen van het duel in de UEFA Champions League. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare (gratis) livestreams van Lazio-Feyenoord: De livestreams van de wedstrijd beginnen om 19:55 uur met de voorbeschouwing. Ook die kun je namelijk gewoon online kijken. Om 21:00 uur is vervolgens de aftrap bij Lazio-Feyenoord.

  Over Poule E (Poule van Lazio-Feyenoord)

  Poule E bestaat uit Feyenoord, Atletico Madrid, Lazio Roma en Celtic. Feyenoord staat halverwege de poulefase op de eerste plek. Er zijn 3 van de 6 wedstrijden gespeeld. De nummers één en twee plaatsen zich voor de knockout-fase van de Champions League. De nummer drie gaat door naar de UEFA Europa League. De stand in poule E:
  Poule EWGWGVDVDTP
  Atletico Madrid532015611
  Lazio Roma53117510
  Feyenoord5203886
  Celtic50143141

  Voorspelling Lazio-Feyenoord

  Wij denken dat Feyenoord wel eens voor een stunt kan gaan zorgen in Rome, door met grote cijfers te winnen. Lazio draait namelijk niet, Feyenoord daarentegen wel. Bovendien kent Feyenoord de Italiaanse club inmiddels goed. Daardoor kan Arne Slot met een goed strijdplan komen. Onze voorspelling van Lazio – Feyenoord: 1-4.

  Samenvatting Lazio – Feyenoord

  Lazio – Feyenoord wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023. De wedstrijd tussen Lazio uit Rome (Italië) tegen Feyenoord uit Rotterdam (Nederland) belooft een mooie Champions League wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Het is een wedstrijd in de poulefase van de UEFA Champions League. De poule waar Lazio en Feyenoord in zitten is poule E. De Champions League-wedstrijd wordt gespeeld in het stadion Stadio Olimpico in Rome. Er zullen ongeveer 72,698 toeschouwers bij Lazio-Feyenoord aanwezig zijn. De voorbeschouwing is om 19:55 uur. Om 23:00 uur is er een nabeschouwing te zien met daarin ook de samenvatting van Lazio-Feyenoord. Daarnaast zullen veel mensen het duel thuis op tv kijken. De wedstrijd is live te zien op RTL 7.

  FAQ

  Op welke zender wordt Lazio – Feyenoord uitgezonden?

  Je kijkt Lazio – Feyenoord op RTL 7.

  Wanneer is Lazio – Feyenoord?

  De Champions League wedstrijd Lazio – Feyenoord wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023.

  Hoe laat begint Lazio – Feyenoord?

  Lazio – Feyenoord begint om 21:00 uur. Om 19:55 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Lazio – Feyenoord live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Lazio – Feyenoord wordt live uitgezonden op RTL 7.

  Kun je Lazio – Feyenoord ook online via een livestream kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Lazio – Feyenoord beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *