Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Lazio – AZ op tv | UEFA Conference League

Lazio – AZ op tv | UEFA Conference League

  Lazio – AZ op tv kijken? Op dinsdag 7 maart 2023 om 18:45 uur spelen Lazio en AZ tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Lazio: Stadio Olimpico. Wil je de wedstrijd Lazio (Italië) – AZ (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 72,698 toeschouwers. In het Stadio Olimpico nemen Lazio (Italië, Rome) en AZ (Nederland, Alkmaar) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Lazio – AZ via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: Lazio – AZ op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Stadio Olimpico, het stadion van Lazio.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Lazio - AZ op tv

  Lazio – AZ op tv

  Wil je Lazio – AZ op tv kijken? De wedstrijd tussen Lazio uit Italië en AZ uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Lazio – AZ op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing Lazio – AZ
  • 18:45 uur : Lazio – AZ LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing Lazio – AZ

  Over Lazio-AZ Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen Lazio en AZ:
  • Lazio staat op dit momentderde in de Serie A.
  • AZ staat op dit moment derde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Lazio: “Stadio Olimpico” (72,698 toeschouwers).
  • De thuisclub is Lazio uit Italië. Lazio komt uit Rome in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is AZ uit Nederland. Lazio komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  AZ moet in de UEFA Conference League op reis naar Italië. In Rome speelt AZ tegen tegen SS Lazio. Lazio kennen we nog van de poulefase van de Europa League, toen ze bij Feyenoord in de poule zaten. Eén keer won Feyenoord en één keer won Lazio. Het moet voor AZ dus te doen zijn om door te gaan in de Conference League, maar het zal zeker niet gemakkelijk worden. Lazio Roma heeft aan aantal goede spelers in de selectie. Bovendien heeft Lazio een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten. Toch zal AZ er natuurlijk alles aan doen om de Nederlandse eer in Europa hoog te houden. Slecht nieuws voor AZ: Lazio won afgelopen weekend nog op bezoek bij koploper Napoli. Lazio Roma-AZ op tv belooft een prachtig voetbalgevecht te worden.

  Lazio – AZ op Veronica

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Lazio en AZ is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Lazio-AZ bij Veronica:
  • dinsdag 7 maart 2023
  • 18:45 uur, Lazio -AZ (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: Veronica zendt de UEFA Conference League live uit. Bij Veronica is er natuurlijk extra aandacht voor de Nederlandse clubs in de Conference League. Alleen AZ speelt nog in de Conference League namens Nederland. De wedstrijden van AZ in Europa zul je dan ook live bij Veronica zien. Natuurlijk is Helene Hendriks aanwezig in de studio. Daarnaast is er een team van analisten om de voor- en nabeschouwing te verzorgen. Daardoor ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom de UEFA Conference League.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen Lazio en AZ is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De UEFA Conference League is aangekomen bij de heenwedstrijden van de achtste finales. Dit betekent dat je als club nog maar drie rondes verwijderd bent van de Conference League finale. De wedstrijden worden dus steeds interessanter. Ondanks dat de Conference League de “derde” Europese competitie is, zitten er veel grote clubs in het toernooi. Het is dé ideale mogelijkheid voor veel clubs om een Europese prijs te pakken. Bovendien maakt AZ maar zo eens een goede kans om ver in het toernooi te komen. De UEFA Conference League is dus echt de moeite waard om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Lazio en AZ is vanaf 18:45 uur live te zien op Veronica.

  Lazio – AZ bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Lazio-AZ op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Lazio – AZ kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Lazio – AZ bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lazio en AZ uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Lazio – AZ kijken

  Wil je gratis naar Lazio tegen AZ kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Lazio-AZ gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Lazio en AZ in de UEFA Conference League is te zien op Veronica.

  Livestream Lazio – AZ (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Lazio en AZ via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Lazio – AZ kijken

  De samenvatting van Lazio – AZ kijken? Wil je de wedstrijd tussen Lazio en AZ nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Lazio – AZ op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen Lazio – AZ? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Lazio – AZ op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Lazio vs AZ zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Lazio-AZ:
  Wanneer is de Lazio – AZ livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen Lazio en AZ wordt gespeeld op dinsdag 7 maart 2023.

  Hoe laat is Lazio – AZ op tv?

  De wedstrijd tussen Lazio en AZ begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Lazio – AZ live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Lazio uit Rome, Italië en AZ (Alkmaar), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Lazio – AZ via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Lazio en AZ wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Lazio – AZ kijken?

  Je kijkt Lazio – AZ op Veronica.

  Kan ik gratis naar Lazio en AZ op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Lazio – AZ kunt kijken.

  Kan ik Lazio – AZ ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Lazio -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *