Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Kroatië – Turkije op tv | donderdag 12 oktober 2023

Kroatië – Turkije op tv | donderdag 12 oktober 2023

  Kroatië – Turkije op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen Kroatië – Turkije live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Op Ziggo Sport Docu kijk je de wedstrijd in D van poule D van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op Ziggo Sport Docu. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd. De wedstrijd tussen Kroatië en Turkije begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Opus Arena in Osijek. Normaal wordt dit stadion gebruikt door NK Osijek.
  Kroatië - Turkije op tv
       

  Kroatië – Turkije op TV

  De wedstrijd Kroatië – Turkije in de EK kwalificatiestrijd in groep D wordt gespeeld op donderdag 12 oktober 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:20 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 22:45 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.
  • Soort wedstrijd: Interland
  • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
  • Kroatië – Turkije op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Kroatië – Turkije LIVE
  • 22:45 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Kroatië – Turkije

  Alles over Kroatië – Turkije:
  • Kroatië staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep D.
  • Turkije staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep D.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Opus Arena in Osijek. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van Kroatië ook het stadion van NK Osijek.

  EK Kwalificatie 2024 Duitsland

  De wedstrijd tussen Kroatië en Turkije is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs. De match tussen Kroatië en Turkije is een wedstrijd in groepD. Poule D bestaat uit Kroatië, Turkije, Armenië, Wales en Letland. Op dit moment is de stand in poule D van de EK Kwalificatie als volgt: 1. Kroatië (4-10), 2. Turkije (5-10), 3. Armenië (5-7), 4. Wales (5-7), 5. Letland (5-0). De nummers één en twee plaatsen zich direct voor het EK 2024 in Duitsland. In totaal speelt ieder land 8 wedstrijden. De favorieten in poule D van de kwalificatie voor EURO 2024 zijn Kroatië en Turkije.

    Kroatië:
  • Kroatië staat op dit moment 1e in groep D.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Kroatië op de 6e plek.
  Turkije:
  • Turkije staat op dit moment 2e in groep D.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Turkije op de 42e plek.

  Voorspelling Kroatië – Turkije

  De wedstrijd Kroatië – Turkije is in totaal al elf keer gespeeld. Van al die wedstrijden wist Turkije er pas één te winnen. Het werd maar liefst zes keer gelijk en Kroatië was vier keer de winnaar. Het eerste EK Kwalificatie duel tussen beide landen werd gespeeld in Turkije op 28 maart 2023. Toen wonnen de Kroaten met 0-2 door twee goals van Mateo Kovacic. Nu moet Turkije naar Kroatië afreizen voor het duel. De Kroaten zijn dan ook de grote favoriet voor de wedstrijd. Als we een voorspelling van Kroatië – Turkije moeten doen, dan is bij ons ook Kroatië de favoriet. Zowel omdat ze thuis spelen, als omdat ze in het verleden vaker gewonnen hebben. Onze voorspelling van Kroatië – Turkije: 3-1.

  Kroatië – Turkije bij Ziggo Sport Docu

  Kroatië – Turkije kijk je bij Ziggo Sport Docu. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Kroatië-Turkije livestream

  Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen Kroatië en Turkije online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen Kroatië en Turkije te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder. Overzicht livestreams Kroatië-Turkije:  

  Overige wedstrijden vandaag op tv

  Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *