Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Konyaspor – Fenerbahce op tv | maandag 29 augustus 2022

Konyaspor – Fenerbahce op tv | maandag 29 augustus 2022

  Konyaspor – Fenerbahce op tv kijken? Op maandag 29 augustus 2022 om 18:15 uur spelen Konyaspor en Fenerbahce tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Konyaspor: Konya Büyükşehir Belediyestadion. Wil je de wedstrijd Konyaspor – Fenerbahce live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 41,981 toeschouwers in het Konya Büyükşehir Belediyestadion nemen Konyaspor (Konya) en Fenerbahce (Istanboel) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Konyaspor – Fenerbahce op tv.
  • Wanneer: maandag 29 augustus 2022.
  • Tijd: 18:15 uur.
  • Waar: Konya Büyükşehir Belediyestadion, het stadion van Konyaspor.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Konyaspor - Fenerbahce op tv

  Konyaspor – Fenerbahce op tv

  Wil je Konyaspor – Fenerbahce op tv kijken? De wedstrijd tussen Konyaspor uit Konya en Fenerbahce uit Istanboel wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:15 uur. Om 18:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Konyaspor – Fenerbahce op TV
  • 18:00 uur, Voorbeschouwing
  • 18:15 uur : Konyaspor – Fenerbahce LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Konyaspor-Fenerbahce op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce:
  • Konyaspor staat op dit momenttiende in de Süper Lig.
  • Fenerbahce staat op dit moment eerste in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Konyaspor: “Konya Büyükşehir Belediyestadion” (41,981 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 18:15 uur.

  Konyaspor – Fenerbahce op Ziggo Sport

  De Süper Lig wedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:15 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Konyaspor-Fenerbahce bij Ziggo Sport:
  • 18:00 uur, voorbeschouwing.
  • 18:15 uur, Konyaspor -Fenerbahce LIVE
  • 20:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Bij Ziggo Sport kijk je verschillende voetbalcompetities live op tv. Natuurlijk kijk je wedstrijden uit de Champions League live bij Ziggo Sport. Maar ook de wedstrijden uit de Spaanse Competitie, La Liga, volg je live bij Ziggo Sport. Daarnaast kijk je naar de Serie A (Italië), Ligue 1 (Frankrijk), Jupiler Pro League (België), Scottish Premiership (Schotland), Primeira Liga (Portugal) en bekervoetbal al uit die landen live bij Ziggo Sport. Op de maar liefst 6 verschillende kanalen worden voetbalwedstrijden uitgezonden bij Ziggo Sport. Daardoor kun je altijd naar jouw favoriete wedstrijd op tv kijken.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Konyaspor en Fenerbahce is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije).

  Konyaspor – Fenerbahce bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Konyaspor-Fenerbahce op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Konyaspor – Fenerbahce kijk je op Ziggo Sport.

  Konyaspor – Fenerbahce bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Konyaspor – Fenerbahce kijken

  Wil je gratis naar Konyaspor tegen Fenerbahce kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Konyaspor-Fenerbahce gratis te bekijken.

  Livestream Konyaspor – Fenerbahce (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Konyaspor – Fenerbahce kijken

  De samenvatting van Konyaspor – Fenerbahce kijken? Wil je de wedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Konyaspor-Fenerbahce:
  Wanneer is Konyaspor – Fenerbahce op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce wordt gespeeld op maandag 29 augustus 2022.

  Hoe laat is Konyaspor – Fenerbahce op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce is om 18:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Konyaspor – Fenerbahce live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Konyaspor (Konya) en Fenerbahce (Istanboel) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Konyaspor – Fenerbahce uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Konyaspor en Fenerbahce wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Konyaspor – Fenerbahce kijken?

  Je kijkt Konyaspor – Fenerbahce op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Konyaspor en Fenerbahce op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Konyaspor – Fenerbahce kunt kijken.

  Kan ik Konyaspor – Fenerbahce ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Konyaspor -Fenerbahce zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *