Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv | Süper Lig

Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv | Süper Lig

  Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 17:00 uur spelen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Kayserispor: Kayseri Kadir Hasstadion. Wil je de wedstrijd Kayserispor – Fenerbahçe S.K. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. Voor het oog van 32,864 toeschouwers in het Kayseri Kadir Hasstadion nemen Kayserispor (Kayseri) en Fenerbahçe S.K. (Istanboel) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 17:00 uur.
  • Waar: Kayseri Kadir Hasstadion, het stadion van Kayserispor.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Kayserispor - Fenerbahçe S.K. op tv

  Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv

  Wil je Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv kijken? De wedstrijd tussen Kayserispor uit Kayseri en Fenerbahçe S.K. uit Istanboel wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Om 16:43 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op TV
  • 16:43 uur, Voorbeschouwing
  • 17:00 uur : Kayserispor – Fenerbahçe S.K. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Kayserispor-Fenerbahçe S.K. op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K.:
  • Kayserispor staat op dit moment op plaats 7e in de Süper Lig.
  • Fenerbahçe S.K. staat op dit moment op plaats 2e in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Kayserispor: “Kayseri Kadir Hasstadion” (32,864 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 17:00 uur.
  Kayerispor, of Yukatel Kayserispor Kulübü, neemt het in eigen huis op tegen Fenerbahce. Het is de topwedstrijd in de Turkse competitie van dit weekend. Beide clubs zijn namelijk in vorm de laatste wedstrijden. De laatste drie matches werden door beide clubs gewonnen. Bij de wedstrijd gaan we een hoop bekende spelers in actie zien. Bij Kayerispor zien we onder andere Bilal Bayazit in actie. Bij Fenerbahce zien we natuurlijk een hoop grote namen. Zo spelen Michy Batshuayi, Joshua King, Enner Valencia en Ferdi Kardioglu voor Fenerbahce. Kayerispor-Fenerbahce kan via een livestream of via Ziggo Sport gekeken worden.

  Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op Ziggo Sport Racing

  De Süper Lig wedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Kayserispor-Fenerbahçe S.K. bij Ziggo Sport Racing:
  • 16:43 uur, voorbeschouwing.
  • 17:00 uur, Kayserispor -Fenerbahçe S.K. LIVE
  • 19:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: De Turkse competitie is live te zien op Ziggo Sport. Regelmatig wordt er op Ziggo Sport een wedstrijd uitgezonden uit de Super Lig. Ziggo Sport heeft zes kanalen waardoor ze af en toe ook aandacht kunnen hebben voor de voetbalcompetitie in Turkije. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan de topwedstrijden uit de Super Lig. Voor een topper in de Turkse competitie ben je bij Ziggo Sport dus aan het juiste adres.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De hoogste voetbalcompetitie van Turkije is de Süper Lig. In de Super Lig spelen veel clubs met een grote naamsbekendheid. Fenerbahce, Besiktas en Galatasaray zijn natuurlijk drie van de bekendste clubs. Toch zijn er nog veel meer clubs in de Turkse competitie met een grote staat van dienst. Steeds meer grote spelers komen in hun (nadagen) van hun carrière naar de Turkse competitie om daar nog één keer boven zichzelf uit te stijgen. Dit maakt de Super Lig extra de moeite waard om naar te kijken.

  Kayserispor – Fenerbahçe S.K. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Kayserispor-Fenerbahçe S.K. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Kayserispor – Fenerbahçe S.K. kijk je op Ziggo Sport Racing.

  Kayserispor – Fenerbahçe S.K. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Kayserispor – Fenerbahçe S.K. kijken

  Wil je gratis naar Kayserispor tegen Fenerbahçe S.K. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Kayserispor-Fenerbahçe S.K. gratis te bekijken.

  Livestream Kayserispor – Fenerbahçe S.K. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Kayserispor – Fenerbahçe S.K. kijken

  De samenvatting van Kayserispor – Fenerbahçe S.K. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Kayserispor-Fenerbahçe S.K.:
  Wanneer is Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. is om 17:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Kayserispor – Fenerbahçe S.K. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Kayserispor (Kayseri) en Fenerbahçe S.K. (Istanboel) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Kayserispor – Fenerbahçe S.K. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe S.K. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Kayserispor – Fenerbahçe S.K. kijken?

  Je kijkt Kayserispor – Fenerbahçe S.K. op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Kayserispor en Fenerbahçe S.K. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Kayserispor – Fenerbahçe S.K. kunt kijken.

  Kan ik Kayserispor – Fenerbahçe S.K. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Kayserispor -Fenerbahçe S.K. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *