Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » K.R.C. Genk – OH Leuven op tv | Jupiler Pro League

K.R.C. Genk – OH Leuven op tv | Jupiler Pro League

  K.R.C. Genk – OH Leuven op tv kijken? Op zondag 2 april 2023 om 13:30 uur spelen K.R.C. Genk en OH Leuven tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van K.R.C. Genk: Cegeka Arena. Wil je de wedstrijd K.R.C. Genk – OH Leuven live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 23,718 toeschouwers in het Cegeka Arena nemen K.R.C. Genk (Genk) en OH Leuven (Leuven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: K.R.C. Genk – OH Leuven op tv.
  • Wanneer: zondag 2 april 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Cegeka Arena, het stadion van K.R.C. Genk.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  K.R.C. Genk - OH Leuven op tv

  K.R.C. Genk – OH Leuven op tv

  Wil je K.R.C. Genk – OH Leuven op tv kijken? De wedstrijd tussen K.R.C. Genk uit Genk en OH Leuven uit Leuven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • K.R.C. Genk – OH Leuven op TV
  • 13:10 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : K.R.C. Genk – OH Leuven LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over K.R.C. Genk-OH Leuven op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven:
  • K.R.C. Genk staat op dit moment op plaats 1e in de Jupiler Pro League.
  • OH Leuven staat op dit moment op plaats 11e in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van K.R.C. Genk: “Cegeka Arena” (23,718 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 13:30 uur.

  K.R.C. Genk – OH Leuven op Ziggo Sport Voetbal

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma K.R.C. Genk-OH Leuven bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 13:10 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, K.R.C. Genk -OH Leuven LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Belgische competitie. De Jupiler Pro League is te zien op één van de kanalen van Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft in totaal zes verschillende kanalen. De topwedstrijden in de Belgische Pro League worden live uitgezonden op één van die zes kanalen bij Ziggo Sport. Met name voor de toppers in de Belgische competitie is veel aandacht.

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen K.R.C. Genk en OH Leuven is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De Belgische competitie heet de Jupiler Pro League. Dit is de hoogste divisie in België. De divisie heet officieel Profvoetbal 1A. De competitie is gesponsord door Jupiler en heet daarom de Jupiler Pro League. In de Belgische competitie vind je veel topclubs. Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik en meer. Bovendien spelen er veel Nederlanders in de Pro League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te volgen. De duels in de Jupiler Pro League zijn zeker de moeite waard om te kijken.

  K.R.C. Genk – OH Leuven bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je K.R.C. Genk-OH Leuven op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd K.R.C. Genk – OH Leuven kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  K.R.C. Genk – OH Leuven bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS K.R.C. Genk – OH Leuven kijken

  Wil je gratis naar K.R.C. Genk tegen OH Leuven kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om K.R.C. Genk-OH Leuven gratis te bekijken.

  Livestream K.R.C. Genk – OH Leuven (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting K.R.C. Genk – OH Leuven kijken

  De samenvatting van K.R.C. Genk – OH Leuven kijken? Wil je de wedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd K.R.C. Genk-OH Leuven:
  Wanneer is K.R.C. Genk – OH Leuven op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven wordt gespeeld op zondag 2 april 2023.

  Hoe laat is K.R.C. Genk – OH Leuven op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt K.R.C. Genk – OH Leuven live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen K.R.C. Genk (Genk) en OH Leuven (Leuven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt K.R.C. Genk – OH Leuven uitgezonden?

  De wedstrijd tussen K.R.C. Genk en OH Leuven wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik K.R.C. Genk – OH Leuven kijken?

  Je kijkt K.R.C. Genk – OH Leuven op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar K.R.C. Genk en OH Leuven op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar K.R.C. Genk – OH Leuven kunt kijken.

  Kan ik K.R.C. Genk – OH Leuven ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast K.R.C. Genk -OH Leuven zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *