Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » K.R.C. Genk – Antwerp | Jupiler Pro League

K.R.C. Genk – Antwerp | Jupiler Pro League

  K.R.C. Genk – Antwerp op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 13:30 uur spelen K.R.C. Genk en Antwerp tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van K.R.C. Genk: Cegeka Arena. Wil je de wedstrijd K.R.C. Genk – Antwerp live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 24,956 toeschouwers in het Cegeka Arena nemen K.R.C. Genk (Genk) en Antwerp (Antwerpen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: K.R.C. Genk – Antwerp op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Cegeka Arena, het stadion van K.R.C. Genk.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  K.R.C. Genk - Antwerp op tv

  K.R.C. Genk – Antwerp op tv

  Wil je K.R.C. Genk – Antwerp op tv kijken? De wedstrijd tussen K.R.C. Genk uit Genk en Antwerp uit Antwerpen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • K.R.C. Genk – Antwerp op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : K.R.C. Genk – Antwerp LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over K.R.C. Genk-Antwerp op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp:
  • K.R.C. Genk staat op dit moment op plaats 1e in de Jupiler Pro League.
  • Antwerp staat op dit moment op plaats 3e in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van K.R.C. Genk: “Cegeka Arena” (24,956 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  In België staat dit weekend de topper tussen Genk en Antwerp op het programma. Genk-Antwerp belooft een spannende match te worden. Bij Antwerp, de ploeg waar Marc Overmars nu technisch directeur is, zien we meteen wat bekende namen. Calvin Stengs en Vincent Janssen zijn aangetrokken door Overmars. Ook Gyrano Kerk, Toby Alderweireld en Jurgen Ekkelenkamp spelen bij Antwerp. Extra veel redenen dus om naar Genk-Antwerp op tv te kijken.

  K.R.C. Genk – Antwerp op Ziggo Sport

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma K.R.C. Genk-Antwerp bij Ziggo Sport:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, K.R.C. Genk -Antwerp LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de tv-rechten op de Belgische competitie. De Belgische competitie krijgt uitgebreid aandacht op Ziggo Sport. Dit betekent dat je ook de topwedstrijd tussen Genk en Antwerp live ziet op Ziggo Sport. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing van het duel. Ook kijk je na afloop van de wedstrijd naar interviews. Daarnaast zal Ziggo Sport je op de hoogte houden van alle ins en outs van de Belgische competitie. Genk-Antwerp op tv kijken? Bij Ziggo Sport!

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen K.R.C. Genk en Antwerp is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De hoogste voetbalcompetitie in België is de Jupiler Pro League. In deze competitie zie je veel bekende Belgische clubs. De competitie is zeer spannend en iedere week is er wel een match die de moeite waard is om te kijken. Daarnaast zijn er veel Nederlandse en voormalig Eredivisie-spelers die nu in de Belgische competitie spelen. Dit is natuurlijk een extra reden om de Jupiler Pro League live te kijken. Deze week staat er de topper tussen Genk en Antwerp op het programma in de Belgische competitie. Een echte aanrader om te kijken!

  K.R.C. Genk – Antwerp bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je K.R.C. Genk-Antwerp op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd K.R.C. Genk – Antwerp kijk je op Ziggo Sport.

  K.R.C. Genk – Antwerp bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS K.R.C. Genk – Antwerp kijken

  Wil je gratis naar K.R.C. Genk tegen Antwerp kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om K.R.C. Genk-Antwerp gratis te bekijken.

  Livestream K.R.C. Genk – Antwerp (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting K.R.C. Genk – Antwerp kijken

  De samenvatting van K.R.C. Genk – Antwerp kijken? Wil je de wedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd K.R.C. Genk-Antwerp:
  Wanneer is K.R.C. Genk – Antwerp op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is K.R.C. Genk – Antwerp op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt K.R.C. Genk – Antwerp live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen K.R.C. Genk (Genk) en Antwerp (Antwerpen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt K.R.C. Genk – Antwerp uitgezonden?

  De wedstrijd tussen K.R.C. Genk en Antwerp wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik K.R.C. Genk – Antwerp kijken?

  Je kijkt K.R.C. Genk – Antwerp op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar K.R.C. Genk en Antwerp op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar K.R.C. Genk – Antwerp kunt kijken.

  Kan ik K.R.C. Genk – Antwerp ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast K.R.C. Genk -Antwerp zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *