Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » K.A.A. Gent – West Ham United op tv | UEFA Conference League

K.A.A. Gent – West Ham United op tv | UEFA Conference League

  K.A.A. Gent – West Ham United op tv kijken? Op donderdag 13 april 2023 om 18:45 uur spelen K.A.A. Gent en West Ham United tegen elkaar in de UEFA Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van K.A.A. Gent: Ghelamco Arena. Wil je de wedstrijd K.A.A. Gent (België) – West Ham United (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld voor 20,175 toeschouwers. In het Ghelamco Arena nemen K.A.A. Gent (België, Gent) en West Ham United (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook K.A.A. Gent – West Ham United via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Conference League.
  • Wie: K.A.A. Gent – West Ham United op tv.
  • Wanneer: donderdag 13 april 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Ghelamco Arena, het stadion van K.A.A. Gent.
  • Uitgezonden op: ESPN.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  K.A.A. Gent - West Ham United op tv

  K.A.A. Gent – West Ham United op tv

  Wil je K.A.A. Gent – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen K.A.A. Gent uit België en West Ham United uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • K.A.A. Gent – West Ham United op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing K.A.A. Gent – West Ham United
  • 18:45 uur : K.A.A. Gent – West Ham United LIVE
  • 20:48 uur: Nabeschouwing K.A.A. Gent – West Ham United

  Over K.A.A. Gent-West Ham United Livestream

  Alles over de UEFA Conference League wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United:
  • K.A.A. Gent staat op dit momentvierde in de Pro League.
  • West Ham United staat op dit moment veertiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van K.A.A. Gent: “Ghelamco Arena” (20,175 toeschouwers).
  • De thuisclub is K.A.A. Gent uit België. K.A.A. Gent komt uit Gent in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • De uitclub is West Ham United uit Engeland. K.A.A. Gent komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: UEFA Conference League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Gent-West Ham op tv kijken? Gent neemt het in de kwartfinale van de Conference League op tegen West Ham United. Gent is behoorlijk op schot de laatste weken in de eigen competitie. Van de laatste 5 duels werd slechts één keer gelijk gespeeld. De rest van de wedstrijden werden allemaal gewonnen. West Ham United presteert iets wisselvalliger. De club won nipt van Southampton en Fulham, maar verloor met maar liefst 1-5 van Newcastle. Toch belooft Gent-Newcastle op tv een wedstrijd te worden tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn.

  K.A.A. Gent – West Ham United op ESPN

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma K.A.A. Gent-West Ham United bij ESPN:
  • donderdag 13 april 2023
  • 18:45 uur, K.A.A. Gent -West Ham United (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN.
  Voetbal bij ESPN: De UEFA Conference League is live op tv te zien. De wedstrijden worden live uitgezonden op Veronica en ESPN. Met name de wedstrijden van de Nederlandse clubs worden uitgezonden op Veronica. De overige duels kijk je live op één van de kanalen van ESPN. Namens Nederland zit alleen AZ nog in de Conference League. Op Veronica is er veel aandacht voor de wedstrijd van AZ. Daarnaast word je op zowel Veronica als ESPN op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom de UEFA Conference League.

  UEFA Conference League op tv

  De match tussen K.A.A. Gent en West Ham United is een wedstrijd in de UEFA Conference League. De Conference League is aangekomen bij de kwartfinales. De UEFA Europa Conference League is het jongste Europese voetbaltoernooi. Het is na de Champions League en de Europa League het derde Europese toernooi. Afgelopen seizoen haalde Feyenoord nog de finale van de Conference League. Dit geeft maar weer eens aan dat de Conference League voor Nederlandse clubs een heel interessant toernooi kan zijn. Dit geldt ook voor AZ. Het kan namelijk maar zo eens zijn dat AZ een gooi naar de Conference League titel kan doen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Conference League wordt onder andere uitgezonden op ESPN. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Conference League wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN.

  K.A.A. Gent – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je K.A.A. Gent-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd K.A.A. Gent – West Ham United kijk je op ESPN.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  K.A.A. Gent – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United uit de UEFA Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS K.A.A. Gent – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar K.A.A. Gent tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om K.A.A. Gent-West Ham United gratis te bekijken. De wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United in de UEFA Conference League is te zien op ESPN.

  Livestream K.A.A. Gent – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting K.A.A. Gent – West Ham United kijken

  De samenvatting van K.A.A. Gent – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Conference League worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is K.A.A. Gent – West Ham United op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Conference League wedstrijd tussen K.A.A. Gent – West Ham United? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is K.A.A. Gent – West Ham United op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast K.A.A. Gent vs West Ham United zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd K.A.A. Gent-West Ham United:
  Wanneer is de K.A.A. Gent – West Ham United livestream?

  De UEFA Conference League wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United wordt gespeeld op donderdag 13 april 2023.

  Hoe laat is K.A.A. Gent – West Ham United op tv?

  De wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt K.A.A. Gent – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen K.A.A. Gent uit Gent, België en West Ham United (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt K.A.A. Gent – West Ham United via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen K.A.A. Gent en West Ham United wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik K.A.A. Gent – West Ham United kijken?

  Je kijkt K.A.A. Gent – West Ham United op ESPN.

  Kan ik gratis naar K.A.A. Gent en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar K.A.A. Gent – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik K.A.A. Gent – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast K.A.A. Gent -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *