Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Juventus – SSC Napoli op tv | Serie A

Juventus – SSC Napoli op tv | Serie A

  Juventus – SSC Napoli op tv kijken? Op zondag 23 april 2023 om 20:45 uur spelen Juventus en SSC Napoli tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Juventus: Allianz Stadium. Wil je de wedstrijd Juventus – SSC Napoli live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 41,507 toeschouwers in het Allianz Stadium nemen Juventus (Turijn) en SSC Napoli (Napels) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Juventus – SSC Napoli op tv.
  • Wanneer: zondag 23 april 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Allianz Stadium, het stadion van Juventus.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Juventus - SSC Napoli op tv

  Juventus – SSC Napoli op tv

  Wil je Juventus – SSC Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen Juventus uit Turijn en SSC Napoli uit Napels wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Juventus – SSC Napoli op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Juventus – SSC Napoli LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Juventus-SSC Napoli op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli:
  • Juventus staat op dit moment op plaats 3e in de Serie A.
  • SSC Napoli staat op dit moment op plaats 1e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Juventus: “Allianz Stadium” (41,507 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Juventus-Napoli kijken? Wil je de Italiaanse topwedstrijd tussen Juventus en Napoli op tv kijken? Juve kreeg afgelopen week te horen dat de straf van eerder dit seizoen ongedaan werd gemaakt. Na hoger beroep kreeg de club gelijk en daardoor krijgt Juventus geen vijftien punten in mindering. Dit betekent dat Juventus ineens derde staat. Nu neemt de Oude Dame het in eigen huis op tegen de koploper van de Serie A: Napoli. Het belooft een beladen duel te worden. Juve-Napoli wordt live op tv uitgezonden.

  Juventus – SSC Napoli op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Juventus-SSC Napoli bij Ziggo Sport:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Juventus -SSC Napoli LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De tv-rechten van de Serie A zijn in handen van Ziggo Sport. Je kunt een abonnement op Ziggo Sport afsluiten bij alle grote tv-aanbieders. KPN, Ziggo, Youfone, T-Mobile, etc. bieden allemaal Ziggo Sport Totaal aan. Bovendien krijg je naast de wedstrijden in de Italiaanse Serie A dan ook nog allerlei ander topvoetbal te zien.

  Serie A op tv

  De match tussen Juventus en SSC Napoli is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse Serie A is de hoogste competitie in Italië. Er spelen veel grote, bekende clubs in Italië die bovendien door de jaren heen veel bereikt hebben in het voetbal. Juventus, AC Milan, Internazionale en Napoli zijn slechts enkele van de grote topclubs in het Italiaanse voetbal. Dit maakt de Italiaanse voetbalcompetitie natuurlijk zeker de moeite waard om op tv te volgen.

  Juventus – SSC Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Juventus-SSC Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Juventus – SSC Napoli kijk je op Ziggo Sport.

  Juventus – SSC Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Juventus – SSC Napoli kijken

  Wil je gratis naar Juventus tegen SSC Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Juventus-SSC Napoli gratis te bekijken.

  Livestream Juventus – SSC Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Juventus – SSC Napoli kijken

  De samenvatting van Juventus – SSC Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Juventus-SSC Napoli:
  Wanneer is Juventus – SSC Napoli op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli wordt gespeeld op zondag 23 april 2023.

  Hoe laat is Juventus – SSC Napoli op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Juventus – SSC Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Juventus (Turijn) en SSC Napoli (Napels) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Juventus – SSC Napoli uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Juventus en SSC Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Juventus – SSC Napoli kijken?

  Je kijkt Juventus – SSC Napoli op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Juventus en SSC Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Juventus – SSC Napoli kunt kijken.

  Kan ik Juventus – SSC Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Juventus -SSC Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *