Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Juventus – Sporting CP op tv | Europa League

Juventus – Sporting CP op tv | Europa League

  Juventus – Sporting CP op tv kijken? Op donderdag 13 april 2023 om 21:00 uur spelen Juventus en Sporting CP tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Juventus: Allianz Stadium. Wil je de wedstrijd Juventus (Italië) – Sporting CP (Portugal) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 41,507 toeschouwers. In het Allianz Stadium nemen Juventus (Italië, Turijn) en Sporting CP (Portugal, Lissabon) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Juventus – Sporting CP via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Juventus – Sporting CP op tv.
  • Wanneer: donderdag 13 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Allianz Stadium, het stadion van Juventus.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Juventus - Sporting CP op tv

  Juventus – Sporting CP op tv

  Wil je Juventus – Sporting CP op tv kijken? De wedstrijd tussen Juventus uit Italië en Sporting CP uit Portugal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Juventus – Sporting CP op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Juventus – Sporting CP
  • 21:00 uur : Juventus – Sporting CP LIVE
  • 23:03 uur: Nabeschouwing Juventus – Sporting CP

  Over Juventus-Sporting CP Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP:
  • Juventus staat op dit momentzevende in de Serie A.
  • Sporting CP staat op dit moment vierde in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Juventus: “Allianz Stadium” (41,507 toeschouwers).
  • De thuisclub is Juventus uit Italië. Juventus komt uit Turijn in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Sporting CP uit Portugal. Juventus komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Juve-Sporting belooft een prachtig duel te worden. De “Oude Dame” neemt het thuis op tegen de nummer vier uit de Portugese competitie. Bij Sporting speelt onder andere Jeremy St. Juste. Ook bij Juventus speelt een Nederlander: Ihattaren. Juve verloor afgelopen weekend nog van Lazio Roma en wil zich in de Europa League dus graag herpakken. Sporting is in eigen competitie al vijf wedstrijden ongeslagen. Juve-Sporting belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden. Een goede reden om het duel live op tv te kijken.

  Juventus – Sporting CP op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Juventus-Sporting CP bij ESPN 3:
  • donderdag 13 april 2023
  • 21:00 uur, Juventus -Sporting CP (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: De UEFA Europa League op tv kijken? De wedstrijden in de Europa League worden live uitgezonden op ESPN en Veronica. Op Veronica zijn vaak de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europa League te zien. Alleen Feyenoord zit nog in de Europa League. Als er geen Nederlandse club in de Europa League dit, dan zendt Veronica de belangrijkste wedstrijd uit. Daarnaast zijn alle wedstrijden ook te zien op ESPN. Wil je dus geen moment missen van de Europa League, dan kun je bij ESPN terecht. Op beide zenders kijk je bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing.

  Europa League op tv

  De match tussen Juventus en Sporting CP is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is aangekomen bij de kwartfinales. Dit betekent dat er nog maar twee rondes zijn voordat de UEFA Europa League finale gespeeld gaat worden. Het toernooi gaat richting het einde en het wordt dus steeds spannender. Dit is ook terug te zien bij de wedstrijden. Steeds meer grote clubs blijven over en de wedstrijden worden steeds meer beladen. Iedere club wil natuurlijk de Europa League finale halen. De wedstrijden van deze week zijn de heenwedstrijden in de kwartfinale. Volgende week zijn de returns. Namens Nederland zit Feyenoord nog in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 3.

  Juventus – Sporting CP bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Juventus-Sporting CP op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Juventus – Sporting CP kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Juventus – Sporting CP bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en Sporting CP uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Juventus – Sporting CP kijken

  Wil je gratis naar Juventus tegen Sporting CP kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Juventus-Sporting CP gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream Juventus – Sporting CP (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en Sporting CP via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Juventus – Sporting CP kijken

  De samenvatting van Juventus – Sporting CP kijken? Wil je de wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Juventus – Sporting CP op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Juventus – Sporting CP? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Juventus – Sporting CP op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Juventus vs Sporting CP zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Juventus-Sporting CP:
  Wanneer is de Juventus – Sporting CP livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP wordt gespeeld op donderdag 13 april 2023.

  Hoe laat is Juventus – Sporting CP op tv?

  De wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Juventus – Sporting CP live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Juventus uit Turijn, Italië en Sporting CP (Lissabon), Portugal wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Juventus – Sporting CP via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Juventus en Sporting CP wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Juventus – Sporting CP kijken?

  Je kijkt Juventus – Sporting CP op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Juventus en Sporting CP op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Juventus – Sporting CP kunt kijken.

  Kan ik Juventus – Sporting CP ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Juventus -Sporting CP zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *