Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Juventus – Sevilla FC op tv | UEFA Europa League

Juventus – Sevilla FC op tv | UEFA Europa League

  Juventus – Sevilla FC op tv kijken? Op donderdag 11 mei 2023 om 21:00 uur spelen Juventus en Sevilla FC tegen elkaar in de UEFA Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Juventus: Allianz Stadium. Wil je de wedstrijd Juventus (Italië) – Sevilla FC (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 41,507 toeschouwers. In het Allianz Stadium nemen Juventus (Italië, Turijn) en Sevilla FC (Spanje, Sevilla) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Juventus – Sevilla FC via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Europa League.
  • Wie: Juventus – Sevilla FC op tv.
  • Wanneer: donderdag 11 mei 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Allianz Stadium, het stadion van Juventus.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Juventus - Sevilla FC op tv

  Juventus – Sevilla FC op tv

  Wil je Juventus – Sevilla FC op tv kijken? De wedstrijd tussen Juventus uit Italië en Sevilla FC uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Juventus – Sevilla FC op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing Juventus – Sevilla FC
  • 21:00 uur : Juventus – Sevilla FC LIVE
  • 23:05 uur: Nabeschouwing Juventus – Sevilla FC

  Over Juventus-Sevilla FC Livestream

  Alles over de UEFA Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC:
  • Juventus staat op dit momenttweede in de Serie A.
  • Sevilla FC staat op dit moment elfde in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Juventus: “Allianz Stadium” (41,507 toeschouwers).
  • De thuisclub is Juventus uit Italië. Juventus komt uit Turijn in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is Sevilla FC uit Spanje. Juventus komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: UEFA Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Juventus-Sevilla is een wedstrijd in de halve finale van de Europa League. Het zijn twee clubs met een rijke Europese historie. Juventus, ofwel de “Oude Dame”, heeft natuurlijk vele Europese prijzen gewonnen. Toch is de laatste Europese prijs voor Juve alweer een lange tijd geleden. Sevilla daarentegen doet het de laatste jaren goed in het Europese voetbal. In 2020 won Sevilla de Europa Cup nog en bovendien won het in 2014, 2015 en 2016 de Europa Cup maar liefst drie keer op rij. De club uit Spanje weet dus hoe het is om ver in de Europa Cup te komen. Een voorspelling van Juventus-Sevilla is dan ook lastig. Juve lijkt wellicht de favoriet, maar Sevilla draait de laatste jaren goed in Europa. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

  Juventus – Sevilla FC op ESPN 3

  De UEFA Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de UEFA Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Juventus-Sevilla FC bij ESPN 3:
  • donderdag 11 mei 2023
  • 21:00 uur, Juventus -Sevilla FC (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: De Europa League kijk je op ESPN. Daarnaast worden de Conference League wedstrijden soms ook nog op andere zenders uitgezonden. De wedstrijden krijgen op ESPN veel aandacht. Naast de live-wedstrijden kijk je ook naar een voor- en nabeschouwing op ESPN. Bovendien zijn er hoogtepunten, samenvattingen en interviews te zien. Natuurlijk is er extra aandacht voor de Nederlandse spelers die in het toernooi in actie komen. Bovendien besteedt ESPN ook aandacht aan nieuws en achtergronden rondom de Europa League. De wedstrijd wordt overigens ook uitgezonden op de Belgische zender Canvas.

  UEFA Europa League op tv

  De match tussen Juventus en Sevilla FC is een wedstrijd in de UEFA Europa League. Na de Champions League is de Europa League het tweede belangrijkste Europese voetbaltoernooi. Het toernooi begon met de poulefase. Na de poulefase volgde de knockout-fase. Nu is de UEFA Europa League aangekomen bij de halve finales. Er zitten helaas geen Nederlandse clubs meer in de Europa League. Dat maakt het toernooi overigens niet minder interessant. Er zitten namelijk nog een hoop goede clubs in. De vier overgebleven clubs zijn AS Roma, Juventus, Sevilla en Bayer Leverkusen. Het belooft dus een prachtige ontknoping in de Europa League te worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 3.

  Juventus – Sevilla FC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Juventus-Sevilla FC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Juventus – Sevilla FC kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Juventus – Sevilla FC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC uit de UEFA Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Juventus – Sevilla FC kijken

  Wil je gratis naar Juventus tegen Sevilla FC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Juventus-Sevilla FC gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC in de UEFA Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream Juventus – Sevilla FC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Juventus – Sevilla FC kijken

  De samenvatting van Juventus – Sevilla FC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Juventus – Sevilla FC op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Europa League wedstrijd tussen Juventus – Sevilla FC? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Juventus – Sevilla FC op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Juventus vs Sevilla FC zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Juventus-Sevilla FC:
  Wanneer is de Juventus – Sevilla FC livestream?

  De UEFA Europa League wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC wordt gespeeld op donderdag 11 mei 2023.

  Hoe laat is Juventus – Sevilla FC op tv?

  De wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Juventus – Sevilla FC live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Juventus uit Turijn, Italië en Sevilla FC (Sevilla), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Juventus – Sevilla FC via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Juventus en Sevilla FC wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Juventus – Sevilla FC kijken?

  Je kijkt Juventus – Sevilla FC op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Juventus en Sevilla FC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Juventus – Sevilla FC kunt kijken.

  Kan ik Juventus – Sevilla FC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Juventus -Sevilla FC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *