Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Juventus – SC Freiburg op tv | Europa League

Juventus – SC Freiburg op tv | Europa League

  Juventus – SC Freiburg op tv kijken? Op donderdag 9 maart 2023 om 21:00 uur spelen Juventus en SC Freiburg tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Juventus: Allianz Stadium. Wil je de wedstrijd Juventus (Italië) – SC Freiburg (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 41,507 toeschouwers. In het Allianz Stadium nemen Juventus (Italië, Turijn) en SC Freiburg (Duitsland, Freiburg) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Juventus – SC Freiburg via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Juventus – SC Freiburg op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Allianz Stadium, het stadion van Juventus.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Juventus - SC Freiburg op tv

  Juventus – SC Freiburg op tv

  Wil je Juventus – SC Freiburg op tv kijken? De wedstrijd tussen Juventus uit Italië en SC Freiburg uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Juventus – SC Freiburg op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Juventus – SC Freiburg
  • 21:00 uur : Juventus – SC Freiburg LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Juventus – SC Freiburg

  Over Juventus-SC Freiburg Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg:
  • Juventus staat op dit momentachtste in de Serie A.
  • SC Freiburg staat op dit moment vijfde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Juventus: “Allianz Stadium” (41,507 toeschouwers).
  • De thuisclub is Juventus uit Italië. Juventus komt uit Turijn in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is SC Freiburg uit Duitsland. Juventus komt uit Freiburg in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Juventus-Freiburg is een interessante match. Juventus begon dit seizoen zeer slecht. Toch lijkt het de laatste weken weer wat beter te gaan met “de Oude Dame”. Vier van de vijf wedstrijden in de competitie werden gewonnen. Toch werd er afgelopen weekend verloren in de topper tegen AS Roma. Kan Juve zich herpakken tegen Freiburg? Freiburg doet het prima in de Bundesliga. Het is al vier wedstrijden ongeslagen en staat op een knappe vijfde plek. Bij Freiburg zien we natuurlijk keeper Mark Flekken op goal. Bij Juventus “speelt” Mo Ihatataren. Juve-Freiburg is de eerste van twee duels in de achtste finale van de UEFA Europa League.

  Juventus – SC Freiburg op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Juventus-SC Freiburg bij ESPN 3:
  • donderdag 9 maart 2023
  • 21:00 uur, Juventus -SC Freiburg (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: Op ESPN kijk je natuurlijk live naar de Europa League wedstrijden. Sommige wedstrijden worden ook op Veronica uitgezonden, maar voor de overige duels kun je bij ESPN terecht. Veronica geeft natuurlijk de voorkeur aan Feyenoord. Daardoor zijn er tal van andere topclubs die ook in actie komen in de Europa League en waarvan jij wellicht de wedstrijd live wilt kijken. Dat kan dan op ESPN.

  Europa League op tv

  De match tussen Juventus en SC Freiburg is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het belangrijkste Europese toernooi. Feyenoord is de enige Nederlandse club die nog in de Europa League zit. Na de uitschakeling van Ajax en PSV moet het nu dus van Feyenoord komen. Het toernooi is aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat er nog maar drie rondes te gaan zijn voordat de Europa League finale bereikt wordt. Vanaf nu gaat het toernooi er dus echt toe doen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 3.

  Juventus – SC Freiburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Juventus-SC Freiburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Juventus – SC Freiburg kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Juventus – SC Freiburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Juventus – SC Freiburg kijken

  Wil je gratis naar Juventus tegen SC Freiburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Juventus-SC Freiburg gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream Juventus – SC Freiburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Juventus – SC Freiburg kijken

  De samenvatting van Juventus – SC Freiburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Juventus – SC Freiburg op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Juventus – SC Freiburg? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Juventus – SC Freiburg op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Juventus vs SC Freiburg zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Juventus-SC Freiburg:
  Wanneer is de Juventus – SC Freiburg livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg wordt gespeeld op donderdag 9 maart 2023.

  Hoe laat is Juventus – SC Freiburg op tv?

  De wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Juventus – SC Freiburg live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Juventus uit Turijn, Italië en SC Freiburg (Freiburg), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Juventus – SC Freiburg via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Juventus en SC Freiburg wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Juventus – SC Freiburg kijken?

  Je kijkt Juventus – SC Freiburg op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Juventus en SC Freiburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Juventus – SC Freiburg kunt kijken.

  Kan ik Juventus – SC Freiburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Juventus -SC Freiburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *