Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Juventus – Sampdoria op tv | Serie A

Juventus – Sampdoria op tv | Serie A

  Juventus – Sampdoria op tv kijken? Op zondag 12 maart 2023 om 20:45 uur spelen Juventus en Sampdoria tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Juventus: Allianz Stadium. Wil je de wedstrijd Juventus – Sampdoria live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 41,507 toeschouwers in het Allianz Stadium nemen Juventus (Turijn) en Sampdoria (Genua) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Juventus – Sampdoria op tv.
  • Wanneer: zondag 12 maart 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Allianz Stadium, het stadion van Juventus.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Juventus - Sampdoria op tv

  Juventus – Sampdoria op tv

  Wil je Juventus – Sampdoria op tv kijken? De wedstrijd tussen Juventus uit Turijn en Sampdoria uit Genua wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:47 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Juventus – Sampdoria op TV
  • 20:25 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Juventus – Sampdoria LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Juventus-Sampdoria op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria:
  • Juventus staat op dit moment op plaats 7e in de Serie A.
  • Sampdoria staat op dit moment op plaats 20e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Juventus: “Allianz Stadium” (41,507 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Juventus – Sampdoria op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Juventus-Sampdoria bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:25 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Juventus -Sampdoria LIVE
  • 22:47 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De tv-rechten van de Serie A zijn in handen van Ziggo Sport. Je kunt een abonnement op Ziggo Sport afsluiten bij alle grote tv-aanbieders. KPN, Ziggo, Youfone, T-Mobile, etc. bieden allemaal Ziggo Sport Totaal aan. Bovendien krijg je naast de wedstrijden in de Italiaanse Serie A dan ook nog allerlei ander topvoetbal te zien.

  Serie A op tv

  De match tussen Juventus en Sampdoria is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse Serie A is de hoogste competitie in Italië. Er spelen veel grote, bekende clubs in Italië die bovendien door de jaren heen veel bereikt hebben in het voetbal. Juventus, AC Milan, Internazionale en Napoli zijn slechts enkele van de grote topclubs in het Italiaanse voetbal. Dit maakt de Italiaanse voetbalcompetitie natuurlijk zeker de moeite waard om op tv te volgen.

  Juventus – Sampdoria bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Juventus-Sampdoria op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Juventus – Sampdoria kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Juventus – Sampdoria bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en Sampdoria uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Juventus – Sampdoria kijken

  Wil je gratis naar Juventus tegen Sampdoria kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Juventus-Sampdoria gratis te bekijken.

  Livestream Juventus – Sampdoria (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Juventus en Sampdoria via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Juventus – Sampdoria kijken

  De samenvatting van Juventus – Sampdoria kijken? Wil je de wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Juventus-Sampdoria:
  Wanneer is Juventus – Sampdoria op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria wordt gespeeld op zondag 12 maart 2023.

  Hoe laat is Juventus – Sampdoria op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Juventus – Sampdoria live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Juventus (Turijn) en Sampdoria (Genua) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Juventus – Sampdoria uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Juventus en Sampdoria wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Juventus – Sampdoria kijken?

  Je kijkt Juventus – Sampdoria op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Juventus en Sampdoria op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Juventus – Sampdoria kunt kijken.

  Kan ik Juventus – Sampdoria ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Juventus -Sampdoria zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *