Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Juventus – Internazionale op TV (woensdag 11 mei 2022)

Juventus – Internazionale op TV (woensdag 11 mei 2022)

  Juventus – Internazionale op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Juventus en Internazionale live op TV kijken? De wedstrijd uit de Coppa Italia wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De Coppa Italia wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico, het stadion voor de bekerfinale. De wedstrijd begint om 21:00.  

  • Wat: Wedstrijd in de Coppa Italia
  • Wie: Juventus – Internazionale
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 21:00.
  • Waar: Stadio Olimpico (stadion finale Italiaanse beker)
  • Op TV: Ziggo Sport
  Juventus - Internazionale op TV

  Juventus – Internazionale op TV

  De wedstrijd Juventus – Internazionale in de Coppa Italia wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 21:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Juventus – Internazionale op TV
  • 20:00 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 : Juventus – Internazionale LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Juventus – Internazionale

  Alles over Juventus – Internazionale:

  • Juventus staat op dit moment vierde in de Serie A.
  • Internazionale staat op dit moment tweede in de Serie A.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van AS Roma, Stadio Olimpico.
  • Competitie: Coppa Italia, .

  De finale van de Italiaanse beker op TV kijken? Bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Select kijk je de finale van de Italiaanse beker live op tv. De Coppa Italia is vergelijkbaar met de Nederlandse KNVB-beker. De finale is natuurlijk een prachtwedstrijd. Twee grote Italiaanse clubs nemen het tegen elkaar op. Een goede reden dus om Juventus – Inter op tv te kijken.

  Juventus – Internazionale bij Ziggo Sport

  Juventus – Internazionale kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Coppa Italia op TV

  De Coppa Italia, oftewel de Italiaanse beker, is tot de finale gekomen. Daarin spelen Internazionale en Juventus tegen elkaar om de Italiaanse bekerwinst. De winnaar wordt gekroond tot bekerwinnaar van Italië. Het toernooi werd in 1922 voor het eerst georganiseerd. De eerste winnaar van het toernooi was overigens FC Vado. Juventus is momenteel de titelhouder van de Coppa Italia.

  Juventus – Internazionale GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Juventus – Internazionale kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Samenvatting Juventus – Internazionale

  Wil je de wedstrijd Juventus – Internazionale van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Coppa Italia zijn te zien bij Ziggo Sport. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van Juventus – Internazionale dus sowieso bij Ziggo Sport kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *