Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Jong Utrecht – TOP Oss op tv | Keuken Kampioen Divisie

Jong Utrecht – TOP Oss op tv | Keuken Kampioen Divisie

  Jong Utrecht – TOP Oss op tv kijken? Op maandag 10 april 2023 om 20:00 uur spelen Jong Utrecht en TOP Oss tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Jong Utrecht: Zoudenbalch. Wil je de wedstrijd Jong Utrecht – TOP Oss live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 450 toeschouwers in het Zoudenbalch nemen Jong Utrecht (Utrecht) en TOP Oss (Oss) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Jong Utrecht – TOP Oss op tv.
  • Wanneer: maandag 10 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Zoudenbalch, het stadion van Jong Utrecht.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Jong Utrecht - TOP Oss op tv

  Jong Utrecht – TOP Oss op tv

  Wil je Jong Utrecht – TOP Oss op tv kijken? De wedstrijd tussen Jong Utrecht uit Utrecht en TOP Oss uit Oss wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Jong Utrecht – TOP Oss op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Jong Utrecht – TOP Oss LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Jong Utrecht-TOP Oss op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss:
  • Jong Utrecht staat op dit moment op plaats 20e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • TOP Oss staat op dit moment op plaats 17e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Jong Utrecht: “Zoudenbalch” (450 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Jong Utrecht – TOP Oss op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Jong Utrecht-TOP Oss bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Jong Utrecht -TOP Oss LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: Op ESPN kijk je de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live op tv. Naast de Eredivisie heeft ESPN ook veel aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie (KKD). Het is natuurlijk het op één na hoogste niveau van het voetbal in Nederland. Daarom houdt ESPN nauwlettend de ontwikkelingen in de KKD in de gaten. Welke clubs gaan promoveren? Waar spelen de talenten? Op ESPN volg je de Keuken Kampioen Divisie op de voet. Naast het live-verslag van de wedstrijden zie je op ESPN ook analyses, interviews, samenvattingen en hoogtepunten van de KKD.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Jong Utrecht en TOP Oss is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie is aangekomen bij speelronde 32. De ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie belooft heel spannend te worden. PEC Zwolle en Heracles Almelo gaan strijden om het kampioenschap. Ook daaronder is het heel spannend. Welke clubs halen de play-offs om te kunnen promoveren naar de Eredivisie? Er zijn nog veel clubs in de race. Natuurlijk wil iedere ploeg promoveren om zo volgend seizoen op het hoogste niveau te kunnen spelen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Keuken Kampioen Divisie.

  Jong Utrecht – TOP Oss bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Jong Utrecht-TOP Oss op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Jong Utrecht – TOP Oss kijk je op ESPN.

  Jong Utrecht – TOP Oss bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Jong Utrecht – TOP Oss kijken

  Wil je gratis naar Jong Utrecht tegen TOP Oss kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Jong Utrecht-TOP Oss gratis te bekijken.

  Livestream Jong Utrecht – TOP Oss (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Jong Utrecht – TOP Oss kijken

  De samenvatting van Jong Utrecht – TOP Oss kijken? Wil je de wedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Jong Utrecht-TOP Oss:
  Wanneer is Jong Utrecht – TOP Oss op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss wordt gespeeld op maandag 10 april 2023.

  Hoe laat is Jong Utrecht – TOP Oss op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Jong Utrecht – TOP Oss live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Jong Utrecht (Utrecht) en TOP Oss (Oss) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Jong Utrecht – TOP Oss uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Jong Utrecht en TOP Oss wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Jong Utrecht – TOP Oss kijken?

  Je kijkt Jong Utrecht – TOP Oss op ESPN.

  Kan ik gratis naar Jong Utrecht en TOP Oss op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Jong Utrecht – TOP Oss kunt kijken.

  Kan ik Jong Utrecht – TOP Oss ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Jong Utrecht -TOP Oss zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *