Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Jong Oranje op TV vanavond – 29 maart 2022

Jong Oranje op TV vanavond – 29 maart 2022

  Jong Oranje op TV kijken vanavond? Jong Oranje speelt vanavond een belangrijke EK Kwalificatiewedstrijd tegen Jong – Zwitserland. Je kunt de EK Kwalificatie wedstrijd van Jong Oranje vanavond gratis live kijken. ESPN 1 zendt de wedstrijd Jong Oranje – Jong Zwitserland live uit. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 1 en begint om 18:45 uur. De wedstrijd draait allemaal om de kwalificatie voor het EK Voetbal 2023 in Roemenië en Georgië. Na het gelijkspel tegen Jong Bulgarije afgelopen vrijdag staat Oranje er niet zo goed voor. Ze staan tweede in de poule, op vijf punten achterstand op Jong – Zwitserland. Wel heeft Jong Oranje een wedstrijd minder gespeeld.

  • Dinsdag 29 maart 2022
  • 18:45 uur
  • EK Kwalificatie onder 21 jaar (EK 2023 in Roemenië en Georgië)
  • Jong Oranje – Jong Zwitserland
  • ESPN 1
  Jong Oranje vanavond live kijken

  Jong Oranje vanavond op TV

  Vanavond is de wedstrijd Jong Oranje – Jong Zwitserland. De wedstrijd van het Jong Nederland team is live te zien op ESPN 1. Zij zullen een live-verslag doen van de hele wedstrijd. De wedstrijd is belangrijk voor het team van Erwin van de Looi (bondscoach Jong Oranje). Nederland staat op dit moment namelijk op een tweede plek in de poule. Alleen de nummer 1 plaatst zich direct voor het EK 2023 in Roemenië en Georgië. De nummer 2 moet play-offs spelen. Zwitserland staat op de eerste plek. Voor Nederland is het dus de belangrijkste kwalificatiewedstrijd. Wil je de wedstrijd van Jong Oranje live kijken? Dan kun je dus terecht bij ESPN.

  EK Kwalificatie Jong Oranje

  De wedstrijd Jong Nederland – Jong Zwisterland is een EK Kwalificatie wedstrijd. Het EK onder de 21 jaar wordt in 2023 gehouden in Roemenië en Georgië. Zij zijn de gastlanden voor het EK voor landenteams onder de 21 jaar. Georgië en Roemenië zijn dus ook automatisch geplaatst voor het EK 2023.

  Jong Oranje – Jong Zwitserland

  De wedstrijd Jong Oranje – Jong Zwitserland wordt gespeeld in Deventer, in de Adelaarshorst. De Adelaarshorst ligt in de hoofdstad van Deventer. Het stadion wordt normaal bespeeld door Go Ahead Eagles. Het stadion biedt plaats aan 10.000 toeschouwers. Hopelijk is het stadion goed gevuld en weet het Oranje Legioen de mannen van Jong Oranje naar de overwinning te schreeuwen.

  Stand poule Jong Oranje

  Jong Oranje zit in poule E samen met Zwitserland, Moldavië, Wales, Bulgarije en Gibraltar. De nummer 1 van de poule plaatst zich automatisch voor het EK in 2023. De nummer 2 gaat door naar de play-offs waarin gestreden wordt om een ticket voor het EK 2023. Jong Oranje staat op dit moment tweede in de poule.

  LandGespeeldPunten
  Zwitserland719
  Nederland614
  Bulgarije78
  Moldavië78
  Wales77
  Gibraltar60
  Stand Poule Jong Oranje EK Kwalificatie 2023

  Jong Oranje op TV

  Wil je de wedstrijd van Jong Oranje live op TV kijken? Dan kun je terecht bij ESPN. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 1. De wedstrijd van Jong Oranje begint om 18:45 uur.

  • Jong Oranje live op TV (tegen Jong Zwitserland)
  • 18:45 uur
  • ESPN 1

  Gratis Jong Oranje kijken

  Wil je gratis naar Jong Oranje kijken? De wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Zwitserland wordt uitgezonden op ESPN 1. Dit is het gratis kanaal van ESPN. Wil jij ook gratis naar Jong Oranje kijken? Bij veel tv-providers kun je gratis naar ESPN 1 kijken. Zo kun je bij KPN en Ziggo gratis naar Jong Oranje kijken. Bekijk het zenderoverzicht ESPN bij elke provider om te zien op welke zender Jong Oranje wordt uitgezonden.

  Jong Oranje op ESPN kijken

  Wil je de wedstrijden van Jong Oranje live kijken? Dan kun je terecht bij ESPN. Jong Oranje neemt het vanavond in een thuiswedstrijd op tegen Zwitserland. Het is een EK Kwalificatie wedstrijd. ESPN zendt (bijna) alle wedstrijden van Jong Oranje live uit.

  Jong Oranje Ziggo

  Heb je een abonnement bij Ziggo? Dan kun je de wedstrijd van Jong Oranje nu ook gratis kijken. Ook op Ziggo kijk je nu gratis naar ESPN 1. Je kunt ook kiezen om een abonnement op ESPN af te sluiten bij Ziggo om nóg meer wedstrijden te zien op de andere ESPN kanalen.

  • Jong Oranje – Jong Zwitserland bij Ziggo
  • 18:45 uur
  • ESPN 1
  • Kanaal 421 (Ziggo)

  Jong Oranje bij KPN kijken

  Wil je de wedstrijd van Jong Oranje bij KPN kijken? Op het open kanaal van ESPN kun je de wedstrijd gratis live volgen.

  Programma Jong Oranje

  Dit is voorlopig de laatste EK Kwalificatie wedstrijd van Jong Oranje. Hierna moeten de mannen van Erwin van de Looi pas is juni weer spelen. Dan neemt Jong Oranje het achtereenvolgens op tegen Moldavië, Gibraltar en Wales. Bekijk het volledige programma van Jong Oranje hieronder.

  • 29 maart 2022, 18.45 uur: Jong Oranje – Jong Zwisterland
  • 3 juni 2022: Jong Moldavië – Jong Oranje
  • 7 juni 2022: Jong Oranje – Jong Gibraltar
  • 11 juni 2022: Jong Wales – Jong Oranje

  Voetbal vandaag op TV

  Naast de wedstrijd van Jong Oranje is het een drukke voetbaldag. Ondanks de Interlandwedstrijden zijn er genoeg mooie wedstrijden op TV te zien. Ben je benieuwd welke wedstrijden er vandaag te zien zijn? Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag live op TV.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *