Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Jong Bulgarije – Jong Oranje op TV – 25 maart 2022

Jong Bulgarije – Jong Oranje op TV – 25 maart 2022

  Jong Oranje vanavond op TV kijken? Je kunt de EK Kwalificatie wedstrijd van Jong Oranje vanavond gratis live kijken. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 1 en begint om 18:45 uur. De wedstrijd draait allemaal om de kwalificatie voor het EK Voetbal 2023 in Georgië en Roemenië. Oranje staat er op dit moment goed, ze staat tweede in de poule, op drie punten achterstand op Zwitserland, maar Oranje heeft een wedstrijd minder gespeeld.

  • Vrijdag 25 maart 2022
  • 18:45 uur
  • EK Kwalificatie (onder 21 jaar)
  • Jong Bulgarije – Jong Oranje
  • ESPN 1
  Jong Oranje vanavond live kijken

  Jong Oranje vanavond op TV

  Vanavond is de wedstrijd Jong Bulgarije – Jong Oranje. De wedstrijd van het Jong Nederland team is live te zien op ESPN 1. Zij zullen een live-verslag doen van de hele wedstrijd. De wedstrijd is belangrijk voor het team van Erwin van de Looi (bondscoach Jong Oranje). Nederland staat op dit moment namelijk op een tweede plek in de poule. Alleen de nummer 1 plaatst zich direct voor het EK 2023 in Georgië en Roemenië. De nummer 2 moet play-offs spelenWil je de wedstrijd van Jong Oranje live kijken? Dan kun je dus terecht bij ESPN.

  EK Kwalificatie Jong Oranje

  De wedstrijd Jong Bulgarije – Jong Oranje is een EK Kwalificatie wedstrijd. Het EK onder de 21 jaar wordt in 2023 gehouden in Georgië en Roemenië. Zij zijn de gastlanden voor het EK voor landenteams onder de 21 jaar. Georgië en Roemenië zijn dus ook automatisch geplaatst voor het EK 2023.

  ʙᴀᴄᴋ ᴀᴛ ɪᴛ ᴀɢᴀɪɴ 🔥
  ↠ Preparations started for the 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝗾𝘂𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗲𝗿𝘀 against 🇧🇬 & 🇨🇭!#JongOranje #TheNextUp pic.twitter.com/1l0bY9Yb0l

  Jong Bulgarije – Jong Oranje

  De wedstrijd Jong Bulgarije – Jong Nederland wordt gespeeld in Bulgarije in het Slaviastadion. Het Slaviastadion ligt in de hoofdstad van Bulgarije, Sofia. Het stadion wordt normaal bespeeld door Slavia Sofia. Het Bulgaars voetbalelftal onder de 21 jaar speelt zijn wedstrijden dus ook in dit stadion. Het stadion biedt plaats aan bijna 16.000 supporters.

  Stand poule Jong Oranje

  Jong Oranje zit in poule E samen met Zwitserland, Moldavië, Wales, Bulgarije en Gibraltar. De nummer 1 van de poule plaatst zich automatisch voor het EK in 2023. De nummer 2 gaat door naar de play-offs waarin gestreden wordt om een ticket voor het EK 2023. Jong Oranje staat op dit moment tweede in de poule.

  LandGespeeldPunten
  Zwitserland616
  Nederland513
  Moldavië78
  Wales67
  Bulgarije67
  Gibraltar60
  Stand Poule Jong Oranje EK Kwalificatie 2023

  Jong Oranje op TV

  Wil je de wedstrijd van Jong Oranje live op TV kijken? Dan kun je terecht bij ESPN. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 1. De wedstrijd van Jong Oranje begint om 18:45 uur.

  • Jong Oranje live op TV
  • 18:45 uur
  • ESPN 1

  Gratis Jong Oranje kijken

  Wil je gratis naar Jong Oranje kijken? De wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Bulgarije wordt uitgezonden op ESPN 1. Dit is het gratis kanaal van ESPN. Wil jij ook gratis naar Jong Oranje kijken? Bij veel tv-providers kun je gratis naar ESPN 1 kijken. Zo kun je bij KPN gratis naar Jong Oranje kijken

  Jong Oranje op ESPN kijken

  Wil je de wedstrijden van Jong Oranje live kijken? Dan kun je terecht bij ESPN. Jong Oranje neemt het vanavond in een uitwedstrijd op tegen Bulgarije. Het is een EK Kwalificatie wedstrijd. ESPN zendt (bijna) alle wedstrijden van Jong Oranje live uit.

  Jong Oranje Ziggo

  Heb je een abonnement bij Ziggo? Dan kun je de wedstrijd van Jong Oranje helaas niet gratis kijken. Je kunt wel kiezen om een abonnement op ESPN af te sluiten bij Ziggo. Dan kun je de wedstrijden van Jong Oranje wel gewoon zien.

  Jong Oranje bij KPN kijken

  Wil je de wedstrijd van Jong Oranje bij KPN kijken? Op het open kanaal van ESPN kun je de wedstrijd gratis live volgen.

  Programma Jong Oranje

  Na de wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Bulgarije staat er binnenkort nóg een EK Kwalificatiewedstrijd op het programma. Op dinsdag 29 maart 2022 moeten de mannen van Erwin van de Looi het opnemen tegen de nummer 1 van de poule: Jong Zwitserland. Deze wedstrijd is dus heel belangrijk voor Jong Oranje. Maar voordat het zover is zal Oranje eerst moeten zien te winnen van Bulgarije.

  • 29 maart 2022. 18.45 uur: Jong Oranje – Jong Zwisterland
  • 3 juni 2022: Jong Moldavië – Jong Oranje
  • 7 juni 2022: Jong Oranje – Jong Gibraltar
  • 11 juni 2022: Jong Wales – Jong Oranje

  Voetbal vandaag op TV

  Naast de wedstrijd van Jong Oranje is het een drukke voetbaldag. Ondanks de Interlandwedstrijden zijn er genoeg mooie wedstrijden op TV te zien. Ben je benieuwd welke wedstrijden er vandaag te zien zijn? Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag live op TV.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *