Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Jong Ajax – Jong PSV op tv | Keuken Kampioen Divisie

Jong Ajax – Jong PSV op tv | Keuken Kampioen Divisie

  Jong Ajax – Jong PSV op tv kijken? Op maandag 17 april 2023 om 20:00 uur spelen Jong Ajax en Jong PSV tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Jong Ajax: De Toekomst. Wil je de wedstrijd Jong Ajax – Jong PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 2250 toeschouwers in het De Toekomst nemen Jong Ajax (Amsterdam) en Jong PSV (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Jong Ajax – Jong PSV op tv.
  • Wanneer: maandag 17 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De Toekomst, het stadion van Jong Ajax.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Jong Ajax - Jong PSV op tv

  Jong Ajax – Jong PSV op tv

  Wil je Jong Ajax – Jong PSV op tv kijken? De wedstrijd tussen Jong Ajax uit Amsterdam en Jong PSV uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:42 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Jong Ajax – Jong PSV op TV
  • 19:42 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Jong Ajax – Jong PSV LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Jong Ajax-Jong PSV op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV:
  • Jong Ajax staat op dit moment op plaats 15e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Jong PSV staat op dit moment op plaats 13e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Jong Ajax: “De Toekomst” (2250 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Jong Ajax-Jong PSV op tv is de kleine versie van de bekende topwedstrijd. Toch is daar in de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen niet veel van terug te zien. Beide clubs staan in het rechterrijtje en dat is in groot contrast met de eerste elftallen. Die strijden namelijk om de plekken twee en drie. Wie er bij Jong Ajax en Jong PSV in de basis staan is altijd weer een verrassing. De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Jong Ajax eindigde in 2-2. Komt er nu wel een winnaar?

  Jong Ajax – Jong PSV op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Jong Ajax-Jong PSV bij ESPN:
  • 19:42 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Jong Ajax -Jong PSV LIVE
  • 22:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN heeft de uitzendrechten op de Keuken Kampioen Divisie. Net zoals de Eredivisie zijn ook de tv-rechten van de eerste divisie in Nederland in handen van ESPN. Bij ESPN volg je dan ook alles rondom de Keuken Kampioen Divisie op tv. Het laatste nieuws, schakelprogramma’s, geruchten, analyses en interviews zie je op één van de vier kanalen van ESPN. Het belooft een spannende ontknoping te worden in de Keuken Kampioen Divisie en dus is dit een goed moment om een abonnement op ESPN af te sluiten.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Jong Ajax en Jong PSV is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie (KKD) is de op één na hoogste divisie in Nederland. Clubs uit de Keuken Kampioen Divisie willen natuurlijk graag promoveren naar de Eredivisie. Dit kan door kampioen te worden, of door op de tweede plek te eindigen. Deze twee clubs promoveren rechtstreeks. Bovendien kunnen clubs via play-offs promoveren. Deze promotie-degradatie wedstrijden zijn natuurlijk ook onwijs spannend om op tv te kijken. Welke clubs de play-offs gaan halen in de KKD gaat de komende weken bepaald worden.

  Jong Ajax – Jong PSV bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Jong Ajax-Jong PSV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Jong Ajax – Jong PSV kijk je op ESPN.

  Jong Ajax – Jong PSV bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Jong Ajax – Jong PSV kijken

  Wil je gratis naar Jong Ajax tegen Jong PSV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Jong Ajax-Jong PSV gratis te bekijken.

  Livestream Jong Ajax – Jong PSV (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Jong Ajax – Jong PSV kijken

  De samenvatting van Jong Ajax – Jong PSV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Jong Ajax-Jong PSV:
  Wanneer is Jong Ajax – Jong PSV op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV wordt gespeeld op maandag 17 april 2023.

  Hoe laat is Jong Ajax – Jong PSV op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Jong Ajax – Jong PSV live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Jong Ajax (Amsterdam) en Jong PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Jong Ajax – Jong PSV uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Jong Ajax – Jong PSV kijken?

  Je kijkt Jong Ajax – Jong PSV op ESPN.

  Kan ik gratis naar Jong Ajax en Jong PSV op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Jong Ajax – Jong PSV kunt kijken.

  Kan ik Jong Ajax – Jong PSV ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Jong Ajax -Jong PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *