Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Italië – Ijsland op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 14 juli 2022

Italië – Ijsland op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 14 juli 2022

  Italië – Ijsland op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Italië (v) – Ijsland (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de groepsfase EK 2022 van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Italië en Ijsland begint om 18:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase EK 2022 van het EK 2022 wordt gespeeld in het Manchester City Academy Stadium in Manchester. De scheidsrechter is Lina Lehtovaara (Finland).

  • Wat: Poulewedstrijd EK 2022 vrouwen (Poule D)
  • Wie: Italië (v) – Ijsland (v)
  • Wanneer: donderdag 14 juli 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Manchester City Academy Stadium in Manchester (7,000 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Italië - Ijsland op TV

  Italië – Ijsland op TV

  De wedstrijd Italië – Ijsland in de groepsfase EK 2022 van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op donderdag 14 juli 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Poulewedstrijd EK 2022 vrouwen (Poule D)
  • Italië – Ijsland op TV
  • 17:30 uur: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Italië – Ijsland LIVE
  • 19:50 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Italië – Ijsland

  Alles over Italië – Ijsland:

  • Italië staat op dit moment 14e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Ijsland staat op dit moment 17e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Manchester City Academy Stadium in Manchester. Er kunnen in totaal 7,000 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Manchester City Academy Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Italië-Ijsland kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Italië – Ijsland: 2-2.

  De wedstrijd Italië-Ijsland is voor beide landen een hele belangrijke. Italië moet na het debacel tegen Frankrijk nu echt punten gaan halen willen ze uitzicht houden op de volgende ronde. Daarentegen is het voor Ijsland een goede mogelijkheid om een goede stap te zetten richting de kwartfinale. Italië heeft nog 0 punten en Ijsland heeft 1 punt na de eerste speelronde in poule D. Daarom belooft de EK-wedstrijd Italië-Ijsand een hele spannende te worden. Een goede reden dus om de wedstrijd live op tv te kijken.

  Poule D EK 2022 | EK vrouwen 2022

  De wedstrijd tussen Italië en Ijsland is een EK-wedstrijd in Poule D. In Poule D zitten:

  1. Italië
  2. Ijsland
  3. Frankrijk
  4. België

  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.

   

  Italië – Ijsland bij NPO 1 (Nederland 1)

  Italië – Ijsland kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier:

  Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Italië en Ijsland zitten in Poule D tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Frankrijk en België. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Italië vrouwen – Ijsland vrouwen kunt kijken:

  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app

  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Italië – Ijsland | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Italië en Ijsland in Poule D van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Italië – Ijsland online te staan. Dit zal ongeveer rond 19:50 uur zijn op donderdag 14 juli 2022.

  Italië-Ijsland |

  De wedstrijd tussen Italië en Ijsland wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de groepsfase EK 2022 van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Italië op het EK 2022:

  De vrouwen van Italië kregen de eerste wedstrijd op dit EK meteen een dreun te verdragen. Er werd met grote cijfers verloren van Frankrijk. Al voor rust keken de Italiaanse voetbalvrouwen tegen een 5-0 achterstand aan. Maar er was ook goed nieuws. Na de rust scoorden de Italianen de 5-1 en wisten bovendien geen tegengoals meer te incasseren. Wellicht dat ze hebben geleerd van de eerste helft tegen het sterke Frankrijk en kunnen de Italianen dit nu meenemen naar de wedstrijd tegen Ijsland. Om nog kans te maken op de kwartfinale moet de wedstrijd van vandaag namelijk wel gewonnen worden.

  Over Ijsland op het EK 2022:

  Ijsland heeft tot nu toe één punt behaald in groep D van dit EK. Dit deden ze door gelijk te spelen tegen België. Het vrouwenvoetbal in Ijsland zit de laatste jaren behoorlijk in de lift. Sinds 2009 hebben ze ieder jaar aan het EK voetbal meegedaan. Bovendien beschikt de selectievan Ijsland over een mix van ervaren speelsters en jonge talenten. Ook staat Ijsland bekend om de vechtlust en het doorzettingsvermogen. Kan het vrouwen voetbalelftal van Ijsland tegen Italië 3 belangrijke punten pakken?

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Italië en  Ijsland is een wedstrijd in Poule D. In totaal zijn er vier poules:

  De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *