Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv | Süper Lig

Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv | Süper Lig

  Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 17:00 uur spelen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Istanbul Basaksehir: Başakşehir Fatih Terim Stadium. Wil je de wedstrijd Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 17,319 toeschouwers in het Başakşehir Fatih Terim Stadium nemen Istanbul Basaksehir (Istanboel) en Besiktas J.K. (Istanboel) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 17:00 uur.
  • Waar: Başakşehir Fatih Terim Stadium, het stadion van Istanbul Basaksehir.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Istanbul Basaksehir - Besiktas J.K. op tv

  Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv

  Wil je Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv kijken? De wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir uit Istanboel en Besiktas J.K. uit Istanboel wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Om 16:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op TV
  • 16:45 uur, Voorbeschouwing
  • 17:00 uur : Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Istanbul Basaksehir-Besiktas J.K. op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K.:
  • Istanbul Basaksehir staat op dit moment op plaats 3e in de Süper Lig.
  • Besiktas J.K. staat op dit moment op plaats 4e in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Istanbul Basaksehir: “Başakşehir Fatih Terim Stadium” (17,319 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 17:00 uur.
  Istanbul BB – Besiktas op tv kijken? De derby tussen de twee clubs uit Istanboel belooft een beladen wedstrijd te worden. Beide clubs doen het goed in de Turkse competitie. Ze staan derde (Istanbul BB) en vierde (Besiktas). Het verschil tussen de twee clubs is bovendien maar één punt. Dat maakt de match natuurlijk extra belangrijk. Beide clubs verloren hun laatste competitiewedstrijd en willen zich nu dus herpakken. Je kunt Istanbul BB – Besiktas op tv kijken, maar er zijn ook veel livestreams beschikbaar.

  Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op Ziggo Sport Docu

  De Süper Lig wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Istanbul Basaksehir-Besiktas J.K. bij Ziggo Sport Docu:
  • 16:45 uur, voorbeschouwing.
  • 17:00 uur, Istanbul Basaksehir -Besiktas J.K. LIVE
  • 19:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: De Turkse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Super Lig waardoor je de wedstrijden in de Turkse competitie live op Ziggo Sport kunt kijken. Ziggo Sport besteedt aandacht aan de topwedstrijden in de Turkse competitie. Als je dus een wedstrijd in de Super Lig wilt kijken ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres. Bovendien zijn er ook livestreams van de Super Lig beschikbaar.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De Turkse competitie is een aantrekkelijke voetbalcompetitie waar bovendien veel (ex) Eredivisie spelers in spelen. Ook spelen er regelmatig bekende profvoetballers in de Turkse competitie. Dit maakt de Turkse competitie natuurlijk extra interessant om te volgen. Dit alles maakt dat er genoeg redenen zijn om de Turkse Super Lig live op tv te kijken.

  Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Istanbul Basaksehir-Besiktas J.K. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. kijken

  Wil je gratis naar Istanbul Basaksehir tegen Besiktas J.K. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Istanbul Basaksehir-Besiktas J.K. gratis te bekijken.

  Livestream Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. kijken

  De samenvatting van Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Istanbul Basaksehir-Besiktas J.K.:
  Wanneer is Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. is om 17:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir (Istanboel) en Besiktas J.K. (Istanboel) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. kijken?

  Je kijkt Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Istanbul Basaksehir en Besiktas J.K. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. kunt kijken.

  Kan ik Istanbul Basaksehir – Besiktas J.K. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Istanbul Basaksehir -Besiktas J.K. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *