Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – Viktoria Pilsen op tv | Champions League

Internazionale – Viktoria Pilsen op tv | Champions League

  Internazionale – Viktoria Pilsen op tv kijken? Op woensdag 26 oktober 2022 om 18:45 uur spelen Internazionale en Viktoria Pilsen tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: San Siro. Wil je de wedstrijd Internazionale (Italie) – Viktoria Pilsen (Tsjechie) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 80,018 toeschouwers. In het San Siro nemen Internazionale (Italie, Milaan) en Viktoria Pilsen (Tsjechie, Pilsen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Internazionale – Viktoria Pilsen op tv.
  • Wanneer: woensdag 26 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van Internazionale.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  Internazionale - Viktoria Pilsen op tv

  Internazionale – Viktoria Pilsen op tv

  Wil je Internazionale – Viktoria Pilsen op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Italie en Viktoria Pilsen uit Tsjechie wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Internazionale – Viktoria Pilsen op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Internazionale – Viktoria Pilsen
  • 18:45 uur : Internazionale – Viktoria Pilsen LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Internazionale – Viktoria Pilsen

  Over Internazionale-Viktoria Pilsen op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen:
  • Internazionale staat op dit momentzevende in de Seria A.
  • Viktoria Pilsen staat op dit moment eerste in de 1. Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “San Siro” (80,018 toeschouwers).
  • De thuisclub is Internazionale uit Italie. Internazionale komt uit Milaan in Italie en speelt zijn competitiewedstrijden in de Seria A.
  • De uitclub is Viktoria Pilsen uit Tsjechie. Internazionale komt uit Pilsen in Tsjechie en speelt zijn competitiewedstrijden in de 1. Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.

  Internazionale – Viktoria Pilsen op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Internazionale-Viktoria Pilsen bij Ziggo Sport:
  • woensdag 26 oktober 2022
  • 18:45 uur, Internazionale -Viktoria Pilsen (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: De UEFA Champions League kijk je live op Ziggo Sport. Omdat Ziggo Sport Totaal maar liefst 6 kanalen heeft, hoef je geen wedstrijd uit de mooiste Europese voetbalcompetitie te missen. Natuurlijk is er speciale aandacht voor de topwedstrijden en Ajax in de Champions League. Bovendien zie je rondom de wedstrijden een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarnaast zie je de samenvattingen en hoogtepunten van de Champions League wedstrijden bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Internazionale en Viktoria Pilsen is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Internazionale – Viktoria Pilsen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-Viktoria Pilsen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Internazionale – Viktoria Pilsen kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Internazionale – Viktoria Pilsen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Internazionale – Viktoria Pilsen kijken

  Wil je gratis naar Internazionale tegen Viktoria Pilsen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-Viktoria Pilsen gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Internazionale – Viktoria Pilsen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Internazionale – Viktoria Pilsen kijken

  De samenvatting van Internazionale – Viktoria Pilsen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Internazionale – Viktoria Pilsen op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Internazionale – Viktoria Pilsen? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Internazionale – Viktoria Pilsen op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Internazionale vs Viktoria Pilsen zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-Viktoria Pilsen:
  Wanneer is Internazionale – Viktoria Pilsen op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen wordt gespeeld op woensdag 26 oktober 2022.

  Hoe laat is Internazionale – Viktoria Pilsen op tv?

  De wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Internazionale – Viktoria Pilsen live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan, Italie en Viktoria Pilsen (Pilsen), Tsjechie wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Internazionale – Viktoria Pilsen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Internazionale en Viktoria Pilsen wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Internazionale – Viktoria Pilsen kijken?

  Je kijkt Internazionale – Viktoria Pilsen op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Internazionale en Viktoria Pilsen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – Viktoria Pilsen kunt kijken.

  Kan ik Internazionale – Viktoria Pilsen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Internazionale -Viktoria Pilsen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *