Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – Spezia Calcio op tv | Serie A

Internazionale – Spezia Calcio op tv | Serie A

  Internazionale – Spezia Calcio op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2040 om 20:45 uur spelen Internazionale en Spezia Calcio tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: Stadio Giuseppe Meazza. Wil je de wedstrijd Internazionale – Spezia Calcio live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 80,018 toeschouwers in het Stadio Giuseppe Meazza nemen Internazionale (Milaan) en Spezia Calcio (La Spezia) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Internazionale – Spezia Calcio op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2040.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadio Giuseppe Meazza, het stadion van Internazionale.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Internazionale - Spezia Calcio op tv

  Internazionale – Spezia Calcio op tv

  Wil je Internazionale – Spezia Calcio op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan en Spezia Calcio uit La Spezia wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:40 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Internazionale – Spezia Calcio op TV
  • 20:25 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Internazionale – Spezia Calcio LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Internazionale-Spezia Calcio op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio:
  • Internazionale staat op dit momentzesde in de Serie A.
  • Spezia Calcio staat op dit moment tiende in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “Stadio Giuseppe Meazza” (80,018 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Internazionale – Spezia Calcio op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Internazionale-Spezia Calcio bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:25 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Internazionale -Spezia Calcio LIVE
  • 22:40 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op meerdere grote competities. Zo kijk je natuurlijk de Spaanse La Liga, de Primera Division bij Ziggo Sport. Maar ook de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A en de Franse competitie (Ligue 1) kijk je bij Ziggo Sport. Daardoor zie je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Internazionale en AC Milan live op tv bij Ziggo Sport.

  Serie A op tv

  De match tussen Internazionale en Spezia Calcio is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië).

  Internazionale – Spezia Calcio bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-Spezia Calcio op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Internazionale – Spezia Calcio kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Internazionale – Spezia Calcio bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Internazionale – Spezia Calcio kijken

  Wil je gratis naar Internazionale tegen Spezia Calcio kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-Spezia Calcio gratis te bekijken.

  Livestream Internazionale – Spezia Calcio (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Internazionale – Spezia Calcio kijken

  De samenvatting van Internazionale – Spezia Calcio kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-Spezia Calcio:
  Wanneer is Internazionale – Spezia Calcio op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2040.

  Hoe laat is Internazionale – Spezia Calcio op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Internazionale – Spezia Calcio live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Internazionale (Milaan) en Spezia Calcio (La Spezia) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Internazionale – Spezia Calcio uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Internazionale en Spezia Calcio wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Internazionale – Spezia Calcio kijken?

  Je kijkt Internazionale – Spezia Calcio op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Internazionale en Spezia Calcio op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – Spezia Calcio kunt kijken.

  Kan ik Internazionale – Spezia Calcio ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Internazionale -Spezia Calcio zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *