Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – SL Benfica op tv | Champions League

Internazionale – SL Benfica op tv | Champions League

  Internazionale – SL Benfica op tv kijken? Op woensdag 19 april 2023 om 21:00 uur spelen Internazionale en SL Benfica tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: Stadio Giuseppe Meazza. Wil je de wedstrijd Internazionale (Italië) – SL Benfica (Portugal) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,817 toeschouwers. In het Stadio Giuseppe Meazza nemen Internazionale (Italië, Milaan) en SL Benfica (Portugal, Lissabon) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Internazionale – SL Benfica via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Internazionale – SL Benfica op tv.
  • Wanneer: woensdag 19 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadio Giuseppe Meazza, het stadion van Internazionale.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Internazionale - SL Benfica op tv

  Internazionale – SL Benfica op tv

  Wil je Internazionale – SL Benfica op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Italië en SL Benfica uit Portugal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Internazionale – SL Benfica op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing Internazionale – SL Benfica
  • 21:00 uur : Internazionale – SL Benfica LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Internazionale – SL Benfica

  Over Internazionale-SL Benfica Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica:
  • Internazionale staat op dit moment5e in de Serie A.
  • SL Benfica staat op dit moment 1e in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “Stadio Giuseppe Meazza” (75,817 toeschouwers).
  • De thuisclub is Internazionale uit Italië. Internazionale komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is SL Benfica uit Portugal. Internazionale komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Inter neemt het in eigen huis op tegen Benfica. Afgelopen weekend leed Internazionale nog een pijnlijke nederlaag tegen Monza. Dit geldt overigens ook voor Benfica. Dat in de Portugese competitie verloor van Chaves. De vorige wedstrijd tussen Internazionale en Benfica eindigde in een 2-0 overwinning voor Inter. Benfica zal dus aan de bak moeten willen ze de halve finale van de Champions League bereiken. Bij Internazionale spelen een paar oude bekenden. Zo speelt ex-ajaxcied André Onana tegenwoordig bij Inter. Ook Stefan de Vrij en Denzel Dumfries zitten bij de selectie van Inter. Een extra reden dus om naar Inter-Benfica op tv te kijken. Uitslag vorige wedstrijd: Benfica-Internazionale, 0-2.

  Internazionale – SL Benfica op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Internazionale-SL Benfica bij Ziggo Sport:
  • woensdag 19 april 2023
  • 21:00 uur, Internazionale -SL Benfica (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport verzorgt naast RTL 7 ook de wedstrijden in de UEFA Champions League. Ook op één van de zes kanalen kijk je de wedstrijden in de UECL live bij Ziggo Sport. Een extra bonus: Ziggo abonnees kijken gratis naar Ziggo Sport Select. Zo kun je de Champions League wedstrijden dus gratis kijken. Verder wordt er bij Ziggo Sport natuurlijk ook uitgebreid aandacht besteed aan al het laatste nieuws rondom de CL-wedstrijden. Bovendien kijk je naar analyses, samenvattingen, hoogtepunten en de laatste ontwikkelingen rondom het miljoenenbal.

  Champions League op tv

  De match tussen Internazionale en SL Benfica is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het mooiste voetbaltoernooi ter wereld. De beste clubs en spelers spelen in de Champions League. Het is dan ook de droom van iedere voetballer om de UEFA Champions League te winnen. De Champions League is aangekomen bij de kwartfinales en er zitten dus nog acht clubs in het toernooi. De eerste wedstrijd is inmiddels achter de rug en de returns van de Champions League wedstrijden worden deze week gespeeld. Nu wordt dus bepaald welke clubs er doorgaan naar de halve finales. Daarom gaan het hele spannende wedstrijden worden. Welke clubs gaan de halve finales halen en voor welke teams eindigt het Champions League avontuur in de kwartfinales? Je kijkt de Champions League op RTL 7 en Ziggo Sport.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Internazionale – SL Benfica bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-SL Benfica op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Internazionale – SL Benfica kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Internazionale – SL Benfica bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Internazionale – SL Benfica kijken

  Wil je gratis naar Internazionale tegen SL Benfica kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-SL Benfica gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Internazionale – SL Benfica (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Internazionale – SL Benfica kijken

  De samenvatting van Internazionale – SL Benfica kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Internazionale – SL Benfica op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Internazionale – SL Benfica? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Internazionale – SL Benfica op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Internazionale vs SL Benfica zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-SL Benfica:
  Wanneer is de Internazionale – SL Benfica livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica wordt gespeeld op woensdag 19 april 2023.

  Hoe laat is Internazionale – SL Benfica op tv?

  De wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Internazionale – SL Benfica live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan, Italië en SL Benfica (Lissabon), Portugal wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Internazionale – SL Benfica via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Internazionale en SL Benfica wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Internazionale – SL Benfica kijken?

  Je kijkt Internazionale – SL Benfica op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Internazionale en SL Benfica op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – SL Benfica kunt kijken.

  Kan ik Internazionale – SL Benfica ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Internazionale -SL Benfica zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *