Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – Juventus op tv | Coppa Italia

Internazionale – Juventus op tv | Coppa Italia

  Internazionale – Juventus op tv kijken? Op woensdag 26 april 2023 om 21:00 uur spelen Internazionale en Juventus tegen elkaar in de Coppa Italia. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: San Siro. Wil je de wedstrijd Internazionale – Juventus live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 75,817 toeschouwers in het San Siro nemen Internazionale (Milaan) en Juventus (Turijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Coppa Italia.
  • Wie: Internazionale – Juventus op tv.
  • Wanneer: woensdag 26 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van Internazionale.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Internazionale - Juventus op tv

  Internazionale – Juventus op tv

  Wil je Internazionale – Juventus op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan en Juventus uit Turijn wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:35 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Internazionale – Juventus op TV
  • 20:35 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Internazionale – Juventus LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Internazionale-Juventus op tv

  Alles over de Coppa Italia wedstrijd tussen Internazionale en Juventus:
  • Internazionale staat op dit moment op plaats 6e in de Coppa Italia.
  • Juventus staat op dit moment op plaats 3e in de Coppa Italia.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “San Siro” (75,817 toeschouwers).
  • Competitie: Coppa Italia, Italië
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Internazionale – Juventus op tv kijken? De wedstrijd tussen Inter Milaan en Juve wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd wordt ook wel “Derby d’Italia” genoemd, wat de Derby van Italië betekent. De wedstrijd gaat tussen de twee grootste clubs uit het noorden van Italië. Ditmaal spelen Inter en Juve tegen elkaar in de beker. Het is de return in de halve finale van de Coppa Italia. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel en ook nu belooft het weer reuze spannend te worden.

  Internazionale – Juventus op Ziggo Sport

  De Coppa Italia wedstrijd tussen Internazionale en Juventus is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Coppa Italia wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Internazionale-Juventus bij Ziggo Sport:
  • 20:35 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Internazionale -Juventus LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Het Italiaanse bekertoernooi heet de Coppa Italia. Het toernooi is inmiddels aangekomen bij de halve finale. Daarin zitten nog vier teams: Juventus, Internazionale, Cremonese en Fiorentina. Nu staan de returns in de halve finales op het programma. Daarin is natuurlijk de topwedstrijd: Juve-Inter. Het is de laatste wedstrijd voor bekend is wie er in de finale van de Italiaanse beker staan. Het beloven prachtige halve finales te worden in de halve finale van de Italiaanse beker.

  Coppa Italia op tv

  De match tussen Internazionale en Juventus is een wedstrijd in de Coppa Italia (De voetbalcompetitie in Italië). Het Italiaanse bekertoernooi wordt live uitgezonden bij Ziggo Sport. Op zowel Ziggo Sport, als op Ziggo Sport Select (voor abonnees van Ziggo) kun je de wedstrijden uit de Coppa Italia live kijken. Daarnaast wordt er op Ziggo Sport uitgebreid aandacht besteed aan de Coppa Italia. Zo kijk je naar een uitgebreide voorbeschouwing waarin het laatste nieuws rondom de wedstrijd bekendgemaakt wordt. Na afloop van de match zie je een nabeschouwing. Daarin wordt het duel nabesproken en geanalyseerd.

  Internazionale – Juventus bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-Juventus op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Internazionale – Juventus kijk je op Ziggo Sport.

  Internazionale – Juventus bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Juventus uit de Coppa Italia (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Coppa Italia. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Internazionale – Juventus kijken

  Wil je gratis naar Internazionale tegen Juventus kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-Juventus gratis te bekijken.

  Livestream Internazionale – Juventus (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Juventus via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Internazionale – Juventus kijken

  De samenvatting van Internazionale – Juventus kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en Juventus nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Coppa Italia worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-Juventus:
  Wanneer is Internazionale – Juventus op tv?

  De Coppa Italia wedstrijd tussen Internazionale en Juventus wordt gespeeld op woensdag 26 april 2023.

  Hoe laat is Internazionale – Juventus op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Internazionale en Juventus is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Internazionale – Juventus live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Internazionale (Milaan) en Juventus (Turijn) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Internazionale – Juventus uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Internazionale en Juventus wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Internazionale – Juventus kijken?

  Je kijkt Internazionale – Juventus op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Internazionale en Juventus op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – Juventus kunt kijken.

  Kan ik Internazionale – Juventus ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Internazionale -Juventus zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *