Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – FC Barcelona op tv | Champions League

Internazionale – FC Barcelona op tv | Champions League

  Internazionale – FC Barcelona op tv kijken? Op dinsdag 4 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Internazionale en FC Barcelona tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: San Siro. Wil je de wedstrijd Internazionale (Italië) – FC Barcelona (Spanje) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 80,018 toeschouwers. In het San Siro nemen Internazionale (Italië, Milaan) en FC Barcelona (Spanje, Barcelona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Internazionale – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: dinsdag 4 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van Internazionale.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
  Internazionale - FC Barcelona op tv

  Internazionale – FC Barcelona op tv

  Wil je Internazionale – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Italië en FC Barcelona uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Internazionale – FC Barcelona op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Internazionale – FC Barcelona
  • 21:00 uur : Internazionale – FC Barcelona LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Internazionale – FC Barcelona

  Over Internazionale-FC Barcelona op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona:
  • Internazionale staat op dit momentnegende in de Serie A.
  • FC Barcelona staat op dit moment eerste in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “San Siro” (80,018 toeschouwers).
  • De thuisclub is Internazionale uit Italië. Internazionale komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • De uitclub is FC Barcelona uit Spanje. Internazionale komt uit Barcelona in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Internazionale – Barcelona op tv is één van de mooiste wedstrijden van deze Champions League speelronde. Het is een wedstrijd tussen Stefan de Vrij en Robin Gosens (Inter) VS Frenkie de Jong en Memphis Depay (FC Barcelona). Of de Nederlanders bij Barcelona gaan spelen is nog maar de vraag. Beide spelers kampen namelijk met blessures.

  Internazionale – FC Barcelona op Ziggo Sport Racing

  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Internazionale-FC Barcelona bij Ziggo Sport Racing:
  • dinsdag 4 oktober 2022
  • 21:00 uur, Internazionale -FC Barcelona (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Internazionale en FC Barcelona is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

  Internazionale – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Internazionale – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport Racing.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Internazionale – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Internazionale – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar Internazionale tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-FC Barcelona gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

  Livestream Internazionale – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Internazionale – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van Internazionale – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Internazionale – FC Barcelona op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Internazionale – FC Barcelona? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Internazionale – FC Barcelona op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Internazionale vs FC Barcelona zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-FC Barcelona:
  Wanneer is Internazionale – FC Barcelona op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona wordt gespeeld op dinsdag 4 oktober 2022.

  Hoe laat is Internazionale – FC Barcelona op tv?

  De wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Internazionale – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan, Italië en FC Barcelona (Barcelona), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Internazionale – FC Barcelona uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Internazionale en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Internazionale – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt Internazionale – FC Barcelona op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Internazionale en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik Internazionale – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Internazionale -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *