Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – Benfica op tv | Champions League

Internazionale – Benfica op tv | Champions League

Internazionale – Benfica op tv kijken? Op dinsdag 3 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Internazionale en Benfica tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: San Siro. Wil je de wedstrijd Internazionale (Italië) – Benfica (Portugal) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,817 toeschouwers. In het San Siro nemen Internazionale (Italië, Milaan) en Benfica (Portugal, Lissabon) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Internazionale – Benfica via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
 • Wie: Internazionale – Benfica op tv.
 • Wanneer: dinsdag 3 oktober 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: San Siro, het stadion van Internazionale.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
Internazionale - Benfica op tv

Internazionale – Benfica op tv

Wil je Internazionale – Benfica op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Italië en Benfica uit Portugal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Docu een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
 • Internazionale – Benfica op TV
 • 20:00 uur: Voorbeschouwing Internazionale – Benfica
 • 21:00 uur : Internazionale – Benfica LIVE
 • 23:00 uur: Nabeschouwing Internazionale – Benfica

Over Internazionale-Benfica Livestream

Alles over de Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Benfica:
 • Internazionale staat op dit moment1e in de Serie A.
 • Benfica staat op dit moment 2e in de Primeira Liga.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “San Siro” (75,817 toeschouwers).
 • De thuisclub is Internazionale uit Italië. Internazionale komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
 • De uitclub is Benfica uit Portugal. Internazionale komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
 • Competitie: Champions League
 • De aftrap is om 21:00 uur.
Internazionale, ook wel Inter genoemd, neemt het in het eigen San Siro op tegen Benfica. Inter speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen Real Sociedad. Toch wel een teleurstellend resultaat. Benfica verloor daarentegen van RB Salzburg. Beide clubs zijn er dus op gebrand om nu wel de drie punten binnen te slepen. Zeker Inter, dat thuis speelt, is erop gebrand om te winnen van Benfica. Bij Inter zien we ook veel Nederlandse spelers. Denzel Dumfries, Davy Klaassen en Stefan de Vrij spelen bij Internazionale. Bij Benfica geen Nederlanders, maar wel een oude bekende. Zo speelt Neres (ex-Ajax) tegenwoordig bij Benfica. Inter-Benfica op tv is mede daardoor een hele leuke wedstrijd om live te kijken. Onze voorspelling van Internazionale – Benfica: 3-0.

Internazionale – Benfica op Ziggo Sport Docu

De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Benfica is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Internazionale-Benfica bij Ziggo Sport Docu:
 • dinsdag 3 oktober 2023
 • 21:00 uur, Internazionale -Benfica (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Docu. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Docu.
Kijk Internazionale – Benfica in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Docu: De rechten van de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport en RTL 7. De Nederlandse clubs in de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Dit seizoen zijn Feyenoord en PSV beiden actief in de Champions League. Dit betekent dat de andere wedstrijden op één van de zes kanalen van Ziggo Sport worden uitgezonden. De wedstrijd tussen Inter en Benfica kun je kijken op de zender Ziggo Sport Docu. Dit is de zesde zender van Ziggo Sport. Op het kanaal Ziggo Sport Docu zijn regelmatig live Champions League wedstrijden te zien. Net zoals vandaag het Champions League duel tussen Inter Milaan en Benfica.

Champions League op tv

De match tussen Internazionale en Benfica is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is aangekomen bij de tweede speelronde van in totaal zes wedstrijden. De clubs in de Champions League weten nu dus waar ze aan toe zijn en hoe het er in de poule voorstaat. Iedere club zet alles op alles om eerste of tweede in de poule te eindigen en zo door te mogen naar de knockout-fase van de Champions League. De UEFA Champions League is namelijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. De beste clubs en spelers voetballen in de Champions League. Bovendien is er een hoop geld te verdienen in de Champions League. Het toernooi wordt daarom ook wel het miljoenenbal genoemd. Redenen genoeg dus om live naar de Champions League wedstrijden op tv te kijken.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Benfica is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Docu.

Internazionale – Benfica bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-Benfica op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Internazionale – Benfica kijk je op Ziggo Sport Docu.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

Internazionale – Benfica bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Benfica uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS Internazionale – Benfica kijken

Wil je gratis naar Internazionale tegen Benfica kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-Benfica gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Internazionale en Benfica in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Docu.

Livestream Internazionale – Benfica (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en Benfica via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Internazionale – Benfica kijken

De samenvatting van Internazionale – Benfica kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en Benfica nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is Internazionale – Benfica op tv?

Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Internazionale – Benfica? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Internazionale – Benfica op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast Internazionale vs Benfica zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-Benfica:
Wanneer is de Internazionale – Benfica livestream?

De Champions League wedstrijd tussen Internazionale en Benfica wordt gespeeld op dinsdag 3 oktober 2023.

Hoe laat is Internazionale – Benfica op tv?

De wedstrijd tussen Internazionale en Benfica begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Internazionale – Benfica live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan, Italië en Benfica (Lissabon), Portugal wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Internazionale – Benfica via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen Internazionale en Benfica wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

Op welke zender kan ik Internazionale – Benfica kijken?

Je kijkt Internazionale – Benfica op Ziggo Sport Docu.

Kan ik gratis naar Internazionale en Benfica op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – Benfica kunt kijken.

Kan ik Internazionale – Benfica ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Internazionale -Benfica zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *