Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – AS Roma op TV (zaterdag 23 april 2022)

Internazionale – AS Roma op TV (zaterdag 23 april 2022)

  Internazionale – AS Roma op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en AS Roma live op TV kijken? De wedstrijd uit de Serie A wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Serie A wedstrijd wordt gespeeld in San Siro, het stadion van Internazionale. De wedstrijd begint om 18:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A (Italië)
  • Wie: Internazionale – AS Roma
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: San Siro (Stadion van Internazionale)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Internazionale - AS Roma op TV

  Internazionale – AS Roma op TV

  De wedstrijd Internazionale – AS Roma in de Serie A wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Internazionale – AS Roma op TV
  • 17:55 uur: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Internazionale – AS Roma LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Internazionale – AS Roma

  Alles over Internazionale – AS Roma:
  • Internazionale staat op dit moment tweede in de Serie A.
  • AS Roma staat op dit moment vijfde in de Serie A.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale, San Siro.
  • Competitie: Serie A, Italië.

  Internazionale – AS Roma bij Ziggo Sport Select

  Internazionale – AS Roma kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je de Italiaanse Serie A op TV kijken? Je kijkt de Italiaanse competitie live op Ziggo Sport. Veel van de grote voetbalcompetities kijk je live op Ziggo Sport Totaal. Daar hoort dus ook de Italiaanse Serie A bij. Met grote clubs als AC Milan, Internazionale, Juventus en Napoli hoort de Serie A bij de topcompetities. En al deze clubs kun jij live in actie zien op Ziggo Sport.

  Serie A op TV

  De Serie A in Italië stond altijd bekend om verdedigend voetbal. Dat is tegenwoordig veranderd. Door grootmachten als Juventus en Napoli, die de laatste jaren attractief voetbal hebben laten zien. Bovendien zijn er steeds meer Nederlanders in de Serie A gaan spelen. Dit is natuurlijk een extra reden om de wedstrijd in de Serie A te gaan kijken.

  Internazionale – AS Roma GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Internazionale – AS Roma kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *