Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – AS Roma op tv | zaterdag 1 oktober 2022

Internazionale – AS Roma op tv | zaterdag 1 oktober 2022

  Internazionale – AS Roma op tv kijken? Op zaterdag 1 oktober 2022 om 18:00 uur spelen Internazionale en AS Roma tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: San Siro. Wil je de wedstrijd Internazionale – AS Roma live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 80,018 toeschouwers in het San Siro nemen Internazionale (Milaan) en AS Roma (Rome) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Internazionale – AS Roma op tv.
  • Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van Internazionale.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Internazionale - AS Roma op tv

  Internazionale – AS Roma op tv

  Wil je Internazionale – AS Roma op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan en AS Roma uit Rome wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Internazionale – AS Roma op TV
  • 17:45 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Internazionale – AS Roma LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Internazionale-AS Roma op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Internazionale en AS Roma:
  • Internazionale staat op dit moment op plaats zevende in de Serie A.
  • AS Roma staat op dit moment op plaats zesde in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “San Siro” (80,018 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.
  Inter – Roma is een prachtig affiche om op tv te kijken. Het zijn namelijk twee Italiaanse topclubs. Bovendien staan beide clubs op dit moment dicht bij elkaar op de ranglijst. Inter staat zevende terwijl AS Roma op de zesde plek staat. Welke club gaat de aansluiting bij de top van de Serie A pakken? Kijk Internazionale- AS Roma Live op tv.

  Internazionale – AS Roma op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen Internazionale en AS Roma is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.
  Programma Internazionale-AS Roma bij Ziggo Sport:
  • 17:45 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, Internazionale -AS Roma LIVE
  • 20:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Bij Ziggo Sport kijk je veel voetbalwedstrijden uit verschillende competities. Onder andere voor de Italiaanse competitie, de Franse competitie en de Spaanse competitie zit je bij Ziggo Sport goed. Ziggo Sport heeft al jaren ervaring met het uitzenden van Europese topcompetities. Naast de livewedstrijd krijg je dan ook haarscherpe analyses, samenvattingen, hoogtepunten en interviews. Een sterk team van analisten bespreekt voor en na de wedstrijden het belangrijkste nieuws rondom de wedstrijden.

  Serie A op tv

  De match tussen Internazionale en AS Roma is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Italiaanse Serie A is een prachtige competitie om naar te kijken. Bovendien zijn er in de Italiaanse voetbalcompetitie veel prachtige wedstrijden op tv te zien. Met veel topclubs als Napoli, Internazionale, AS Roma, Juventus en AC Milan zijn er vaak hele mooie wedstrijden te zien in de Italiaanse Serie A. Allemaal redenen dus om de wedstrijd live op tv te volgen.

  Internazionale – AS Roma bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-AS Roma op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Internazionale – AS Roma kijk je op Ziggo Sport.

  Internazionale – AS Roma bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en AS Roma uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Internazionale – AS Roma kijken

  Wil je gratis naar Internazionale tegen AS Roma kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-AS Roma gratis te bekijken.

  Livestream Internazionale – AS Roma (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en AS Roma via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Internazionale – AS Roma kijken

  De samenvatting van Internazionale – AS Roma kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en AS Roma nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-AS Roma:
  Wanneer is Internazionale – AS Roma op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Internazionale en AS Roma wordt gespeeld op zaterdag 1 oktober 2022.

  Hoe laat is Internazionale – AS Roma op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Internazionale en AS Roma is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Internazionale – AS Roma live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Internazionale (Milaan) en AS Roma (Rome) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Internazionale – AS Roma uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Internazionale en AS Roma wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Internazionale – AS Roma kijken?

  Je kijkt Internazionale – AS Roma op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Internazionale en AS Roma op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – AS Roma kunt kijken.

  Kan ik Internazionale – AS Roma ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Internazionale -AS Roma zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *