Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Internazionale – AC Milan op tv | Serie A

Internazionale – AC Milan op tv | Serie A

  Internazionale – AC Milan op tv kijken? Op zaterdag 16 september 2023 om 18:00 uur spelen Internazionale en AC Milan tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: San Siro. Wil je de wedstrijd Internazionale – AC Milan live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 75,817 toeschouwers in het San Siro nemen Internazionale (Milaan) en AC Milan (Milaan) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Internazionale – AC Milan op tv.
  • Wanneer: zaterdag 16 september 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: San Siro, het stadion van Internazionale.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
  Internazionale - AC Milan op tv

  Internazionale – AC Milan op tv

  Wil je Internazionale – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen Internazionale uit Milaan en AC Milan uit Milaan wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:10 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Internazionale – AC Milan op TV
  • 17:30 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Internazionale – AC Milan LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Internazionale-AC Milan op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan:

  • Internazionale staat op dit moment op plaats 1e in de Serie A.
  • AC Milan staat op dit moment op plaats 2e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Internazionale: “San Siro” (75,817 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.

  Inter-AC Milan op tv is één van de mooiste wedstrijden in het Italiaanse voetbal. De stadsderby tussen Inter Milaan en AC Milaan wordt ook wel de “Derby della Madonnina” of de “Derby di Milano” genoemd. Het is een echte voetbalklassieker. De wedstrijd werd voor het eerst gespeeld in 1909. Toen won AC Milan met 3-2 van Inter. De wedstrijd is in totaal al 308 keer gespeeld. AC Milan won er daarvan het meest. In officiële wedstrijden (zonder oefenwedstrijden) was Inter daarentegen de sterkste. De Derby van Milaan is een echte aanrader om op tv te kijken.

  Internazionale – AC Milan op Ziggo Sport

  De Serie A wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Internazionale-AC Milan bij Ziggo Sport:

  • 17:30 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, Internazionale -AC Milan LIVE
  • 20:10 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de Italiaanse voetbalcompetitie. De Serie A kijk je dus live op één van de zes kanalen van Ziggo Sport. De topper tussen Internazionale en AC Milan wordt ook live uitgezonden op Ziggo Sport. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de wedstrijd te zien. Daarin wordt het duel bij Ziggo Sport uitgebreid geanalyseerd.

  Serie A op tv

  De match tussen Internazionale en AC Milan is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Serie A is de hoogste voetbalcompetitie van Italië. De mooiste wedstrijd uit de Serie A is misschien wel de stadsderby tussen Inter en AC Milan. Beide clubs spelen in hetzelfde stadion, het San Siro Stadion in Milaan. Dit maakt de wedstrijd in de Serie A nog mooier om naar te kijken. Het belooft dan ook een prachtige wedstrijd te worden om live op tv te kijken. De clubs staan eerste (Inter) en tweede (AC Milan) in de Serie A. Bovendien hebben beide clubs evenveel punten. De winnaar staat dus alleen bovenaan in de Serie A.

  Internazionale – AC Milan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Internazionale-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Internazionale – AC Milan kijk je op Ziggo Sport.

  Internazionale – AC Milan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en AC Milan uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Internazionale – AC Milan kijken

  Wil je gratis naar Internazionale tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Internazionale-AC Milan gratis te bekijken.

  Livestream Internazionale – AC Milan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Internazionale en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Internazionale – AC Milan kijken

  De samenvatting van Internazionale – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Internazionale-AC Milan:

  Wanneer is Internazionale – AC Milan op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023.

  Hoe laat is Internazionale – AC Milan op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Internazionale – AC Milan live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Internazionale (Milaan) en AC Milan (Milaan) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Internazionale – AC Milan uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Internazionale – AC Milan kijken?

  Je kijkt Internazionale – AC Milan op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Internazionale en AC Milan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Internazionale – AC Milan kunt kijken.

  Kan ik Internazionale – AC Milan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Internazionale -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *