Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Ierland – Griekenland op tv | vrijdag 13 oktober 2023

Ierland – Griekenland op tv | vrijdag 13 oktober 2023

  Ierland – Griekenland op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen Ierland – Griekenland live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Op Ziggo Sport Voetbal kijk je de wedstrijd in B van poule B van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op Ziggo Sport Voetbal. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd. De wedstrijd tussen Ierland en Griekenland begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Avivastadion in Dublin. Normaal wordt dit stadion gebruikt door Iers Nationaal Elftal en het Ierse rugby team.
  Ierland - Griekenland op tv
       

  Ierland – Griekenland op TV

  De wedstrijd Ierland – Griekenland in de EK kwalificatiestrijd in groep B wordt gespeeld op vrijdag 13 oktober 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:20 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 20:44 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.
  • Soort wedstrijd: Interland
  • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
  • Ierland – Griekenland op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Ierland – Griekenland LIVE
  • 20:44 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Ierland – Griekenland

  Alles over Ierland – Griekenland:
  • Ierland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
  • Griekenland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Avivastadion in Dublin. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van Ierland ook het stadion van Iers Nationaal Elftal en het Ierse rugby team.

  EK Kwalificatie 2024 Duitsland

  De wedstrijd tussen Ierland en Griekenland is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs. De match tussen Ierland en Griekenland is een wedstrijd in groepB. Groep B van de EK kwalificatie is de groep van het Nederlands Elftal. Naast Oranje zitten ook Frankrijk, Griekenland, Ierland en Gibraltar in poule B. De nummers één en twee uit de poule plaatsen zich rechtstreeks voor EURO 2024 in Duitsland. In totaal speelt ieder land acht wedstrijden. De stand in de poule van Nederland in de EK Kwalificatie is als volgt 1. Frankrijk (5 gespeeld, 15 punten), 2. Nederland (4 gespeeld, 9 punten), 3. Griekenland (5 gespeeld, 9 punten), 4. Ierland (5 gespeeld, 3 punten), 5. Gibraltar (5 gespeeld, 0 punten).

    Ierland:
  • Ierland staat op dit moment 4e in groep B.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Ierland op de 55e plek.
  Griekenland:
  • Griekenland staat op dit moment 3e in groep B.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Griekenland op de 51e plek.

  Voorspelling Ierland – Griekenland

  Een voorspelling van Ierland – Griekenland is een lastige om te maken. Op papier is Griekenland de favoriet. De Ieren zijn in eigen huis altijd nét even iets sterker dan in uitwedstrijden. Daarom kan het maar zo eens zijn dat Ierland wint. Toch laat Griekenland goede dingen zien tijdens deze EK Kwalificatieperiode. Het land heeft al 10 goals gemaakt in 5 wedstrijden. Ierland wist pas half zo vaak te scoren. Een voorspelling van Ierland – Griekenland is lastig om te maken, maar we gaan het toch proberen. Onze voorspelling van Ierland – Griekenland in de EK Kwalificatie is 2-2.

  Ierland – Griekenland bij Ziggo Sport Voetbal

  Ierland – Griekenland kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Ierland-Griekenland livestream

  Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen Ierland en Griekenland online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen Ierland en Griekenland te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder. Overzicht livestreams Ierland-Griekenland:  

  Overige wedstrijden vandaag op tv

  Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *