Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Huldiging Ajax op tv

Huldiging Ajax op tv

  Huldiging Ajax op tv kijken? De huldiging van Ajax zal live op tv worden uitgezonden. Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud, de Amsterdammers moeten eerst nog zien te winnen van Heerenveen vanavond. Voor de supporters van Ajax is dit slechts een formaliteit. Zij zijn al in grote getalen naar Amsterdam gekomen om daar hun ploeg naar het kampioenschap te schreeuwen. Wil jij de huldiging van Ajax live op tv kijken? Dan kun je terecht bij NH TV, AT5, ESPN en de NOS. Als Ajax dit seizoen weer kampioen wordt is het de 36e keer dat Ajax kampioen van de Eredivisie wordt.

  huldiging ajax op tv
  Huldiging Ajax op tv

  Huldiging Ajax op tv

  De huldiging van Ajax zal live op tv uitgezonden worden. Meerdere zenders hebben al aangekondigd live-verslag van de huldiging te gaan doen. Het Amsterdamse AT5 zal aanwezig zijn om live verslag te doen. Daarnaast wordt de huldiging na afloop van de wedstrijd Ajax-Heerenveen ook op ESPN uitgezonden. ESPN zendt het hele seizoen al alle Eredivisiewedstrijden op tv uit.

  Huldiging Ajax op tv kijken?

  Wil je de huldiging van Ajax live op tv kijken? Je kunt het kampioenschap van Ajax live op tv volgen via AT5, ESPN of bij de NOS. Zij zullen aanwezig zijn bij het kampioensfeest en daarvan uitgebreid verslag doen. Naast de prachtige beelden zullen ze ook interviews met spelers houden. Bovendien zal ook de vertrekkende coach Erik ten Hag geïnterviewd worden.

  Ajax – Heerenveen (Kampioenswedstrijd)

  Wil jij alles weten over de kampioenswedstrijd van AFC Ajax tegen Heerenveen vanavond? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je Ajax – Heerenveen live op tv kunt kijken. Bovendien vertellen we jou alles over de wedstrijd die Ajax de 36e landstitel kan opleveren.

  Jari Litmanen huldiging Ajax

  Om de huldiging extra glans te geven is Jari Litmanen ingevlogen. Hij zal de kampioensschaal uitreiken als Ajax kampioen wordt. Litmanen speelde jarenlang voor de Amsterdammers en is uitgegroeid tot één van Ajax meest geliefde spelers allertijden. Jari Litmanen wordt ook wel omschreven als de beste “nummer tien” die Ajax ooit gehad heeft. Litmanen zal dus in de Johan Cruijff ArenA aanwezig zijn om de schaal aan Ajax te overhandigen bij het kampioenschap. Mocht Ajax de schaal winnen dan zal namens Ajax Dusan Tadic de schaal dus ontvangen uit handen van Litmanen.

  Huldiging bij ESPN

  Ga jij het kampioenschap van Ajax ook op tv kijken? De wedstrijd van Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 2. Aansluitend op deze wedstrijd zal de huldiging ook te zien zijn bij ESPN. Zij zijn natuurlijk als eerste ter plaatse om uitgebreid verslag te doen van het kampioenschap van AFC Ajax.

  Kampioenschap Ajax op tv

  Het kampioenschap van Ajax wordt altijd groots gevierd. Dat dit nu eventueel op een doordeweekse dag is mag de pret niet drukken. Veel fans uit heel Nederland zijn al naar Amsterdam afgereisd om in de hoofdstad het kampioenschap te vieren. Op Social Media verschijnen al veel sfeerbeelden van de huldiging.

  Waar is de huldiging van Ajax?

  In tegenstelling tot het vorige kampioenschap zullen de Amsterdammers niet op het zo geliefde museumplein gehuldigd worden. De huldiging zal direct na afloop van de wedstrijd tegen Heerenveen in de Johan Cruijff ArenA plaatsvinden. Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema heeft dit aangekocht. Ook zei zij dat ze wel geprobeerd heeft om de huldiging op het museumplein te houden, maar dat dit door een tekort aan beveiligers niet mogelijk was. Het museumplein stroomt ondertussen wel vol. De politie is ook in grote aantallen aanwezig om ervoor te zorgen dat alles in goede banen geleid wordt. Hieronder alvast wat sfeerbeelden van het museumplein.

  Sfeer huldiging

  Het centrum van Amsterdam is inmiddels al volgestroomd met enthousiaste Ajax fans. Wij hebben alvast wat sfeerbeelden rondom de kampioenswedstrijd van Ajax op een rijtje gezet:

  Op welke zender is de huldiging van Ajax?

  De huldiging van Ajax wordt op meerdere zenders live uitgezonden. Het kampioenschap van Ajax wordt uitgebreid live op tv uitgezonden. Allereerst kun je natuurlijk de wedstrijd live op ESPN 2 kijken. Mocht Ajax vandaag kampioen worden dan kun je op de volgende zenders de huldiging live kijken:

  • AT5 (KPN kanaal 509  & Ziggo kanaal 510)
  • ESPN (KPN kanaal 221 & Ziggo kanaal 421)
  • NPO (Nederland 1,2 of 3)

  Ajax kampioen op tv

  De stad is al gezellig volgestroomd. Naast een uitverkochte Johan Cruijff ArenA zullen ook veel fans de wedstrijd in één van de vele Amsterdamse kroegen gaan kijken. Ga jij de huldiging van Ajax ook op tv kijken? Of ben je zelfs live in het stadion aanwezig? Wij wensen in ieder geval alle Ajaxsupporters veel plezier bij het kampioenschapsfeest in Amsterdam

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *