Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim op TV (zaterdag 23 april 2022)

Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim op TV (zaterdag 23 april 2022)

  Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Holstein Kiel en 1. FC Heidenheim live op TV kijken? De wedstrijd uit de 2. Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De 2. Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Holstein-Stadion, het stadion van Holstein Kiel. De wedstrijd begint om 13:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de 2. Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Holstein-Stadion (Stadion van Holstein Kiel)
  • Op TV: Viaplay
  Holstein Kiel - 1. FC Heidenheim op TV

  Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim op TV

  De wedstrijd Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim in de 2. Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 13:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim op TV
  • 13:25 uur: Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim

  Alles over Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim:
  • Holstein Kiel staat op dit moment elfde in de 2. Bundesliga.
  • 1. FC Heidenheim staat op dit moment zevende in de 2. Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Holstein Kiel, Holstein-Stadion.
  • Competitie: 2. Bundesliga, Duitsland.

  Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim bij Viaplay

  Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Bij Viaplay kijk je nu ook naar de Tweede Duitse Bundesliga (2. Bundesliga). Vergis je overigens niet, ook deze wedstrijd zijn van een heel hoog niveau en aantrekkelijk om te kijken. Viaplay is een relatief nieuwe sport aanbieder in Nederland. In het buitenland zijn ze echter al jaren een gevestigde naam. Wil je alle wedstrijden in de 2. Bundesliga live kijken? Dan ben je bij Viaplay aan het juiste adres!

  2. Bundesliga op TV

  De 2. Bundesliga staat voor de Tweede Bundesliga. Het is de tweede competitie in Duitsland. Dit betekent niet dat je daar geen mooie wedstrijden zult zien. De stadions zijn nog steeds uitverkocht en bovendien spelen er een aantal mooie teams in de Tweede Duitse competitie. Wat dacht je van Werder Bremen, Schalke 04 of HSV. Geen kleine teams dus!

  Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Holstein Kiel – 1. FC Heidenheim kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *