Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv | Scottish Premiership

Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv | Scottish Premiership

  Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2022 om 13:30 uur spelen Hibernian FC en Glasgow Rangers tegen elkaar in de Scottish Premiership. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Hibernian FC: Easter Road. Wil je de wedstrijd Hibernian FC – Glasgow Rangers live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 20,421 toeschouwers in het Easter Road nemen Hibernian FC (Edinburgh) en Glasgow Rangers (Glasgow) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Scottish Premiership.
  • Wie: Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2022.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Easter Road, het stadion van Hibernian FC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Hibernian FC - Glasgow Rangers op tv

  Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv

  Wil je Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv kijken? De wedstrijd tussen Hibernian FC uit Edinburgh en Glasgow Rangers uit Glasgow wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Hibernian FC – Glasgow Rangers op TV
  • 13:20 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Hibernian FC – Glasgow Rangers LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Hibernian FC-Glasgow Rangers op tv

  Alles over de Scottish Premiership wedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers:
  • Hibernian FC staat op dit momentzesde in de Scottish Premiership.
  • Glasgow Rangers staat op dit moment tweede in de Scottish Premiership.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Hibernian FC: “Easter Road” (20,421 toeschouwers).
  • Competitie: Scottish Premiership, Schotland
  • De aftrap is om 13:30 uur.

  Hibernian FC – Glasgow Rangers op Ziggo Sport Voetbal

  De Scottish Premiership wedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Scottish Premiership wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Hibernian FC-Glasgow Rangers bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 13:20 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Hibernian FC -Glasgow Rangers LIVE
  • 15:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op meerdere grote competities. Zo kijk je natuurlijk de Spaanse La Liga, de Primera Division bij Ziggo Sport. Maar ook de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A en de Franse competitie (Ligue 1) kijk je bij Ziggo Sport. Daardoor zie je clubs als FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Internazionale en AC Milan live op tv bij Ziggo Sport.

  Scottish Premiership op tv

  De match tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers is een wedstrijd in de Scottish Premiership (De voetbalcompetitie in Schotland).

  Hibernian FC – Glasgow Rangers bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Hibernian FC-Glasgow Rangers op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Hibernian FC – Glasgow Rangers kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Hibernian FC – Glasgow Rangers bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers uit de Scottish Premiership (Schotland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Scottish Premiership. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Schotland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Hibernian FC – Glasgow Rangers kijken

  Wil je gratis naar Hibernian FC tegen Glasgow Rangers kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Hibernian FC-Glasgow Rangers gratis te bekijken.

  Livestream Hibernian FC – Glasgow Rangers (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Hibernian FC – Glasgow Rangers kijken

  De samenvatting van Hibernian FC – Glasgow Rangers kijken? Wil je de wedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Scottish Premiership worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Hibernian FC-Glasgow Rangers:
  Wanneer is Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv?

  De Scottish Premiership wedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2022.

  Hoe laat is Hibernian FC – Glasgow Rangers op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Hibernian FC – Glasgow Rangers live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Hibernian FC (Edinburgh) en Glasgow Rangers (Glasgow) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Hibernian FC – Glasgow Rangers uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Hibernian FC en Glasgow Rangers wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Hibernian FC – Glasgow Rangers kijken?

  Je kijkt Hibernian FC – Glasgow Rangers op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Hibernian FC en Glasgow Rangers op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Hibernian FC – Glasgow Rangers kunt kijken.

  Kan ik Hibernian FC – Glasgow Rangers ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Hibernian FC -Glasgow Rangers zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *