Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Hertha BSC – VfB Stuttgart op TV (zondag 24 april 2022)

Hertha BSC – VfB Stuttgart op TV (zondag 24 april 2022)

  Hertha BSC – VfB Stuttgart op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Hertha BSC en VfB Stuttgart live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion, het stadion van Hertha BSC. De wedstrijd begint om 17:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: Hertha BSC – VfB Stuttgart
  • Wanneer: zondag 24 april 2022
  • Tijd: 17:30.
  • Waar: Olympiastadion (Stadion van Hertha BSC)
  • Op TV: Viaplay
  Hertha BSC - VfB Stuttgart op TV

  Hertha BSC – VfB Stuttgart op TV

  De wedstrijd Hertha BSC – VfB Stuttgart in de Bundesliga wordt gespeeld op zondag 24 april 2022. De wedstrijd begint om 17:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Hertha BSC – VfB Stuttgart op TV
  • 17:20 uur: Voorbeschouwing
  • 17:30: Hertha BSC – VfB Stuttgart LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Hertha BSC – VfB Stuttgart

  Alles over Hertha BSC – VfB Stuttgart:
  • Hertha BSC staat op dit moment vijftiende in de Bundesliga.
  • VfB Stuttgart staat op dit moment zestiende in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Hertha BSC, Olympiastadion.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  Hertha BSC – VfB Stuttgart bij Viaplay

  Hertha BSC – VfB Stuttgart kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je de Duitse Bundesliga op TV kijken? De hoogste voetbalcompetitie in Duitsland kijk je op Viaplay. Deze nieuwe sportzender zendt naast de Formule 1 ook het Duitse voetbal uit. De Bundesliga is natuurlijk één van de mooiste competities van de wereld en die kun je nu helemaal live volgen op Viaplay. En we hebben nog meer goed nieuws. Vanaf augustus kijk je ook de Premier League bij Viaplay.

  Bundesliga op TV

  De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Al jaren gaat de strijd daar tussen de twee grootmachten Bayern München en Borussia Dortmund. Maar dit betekent niet dat dit de enige leuke wedstrijden zijn. Er zijn veel meer teams die het bekijken waard zijn. Bovendien ligt het tempo in de Duitse Bundesliga vaak heel hoog. Hierdoor zijn de wedstrijd enorm interessant om naar te kijken.

  Hertha BSC – VfB Stuttgart GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Hertha BSC – VfB Stuttgart kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Wil je meer weten over voetbalwedstrijden op TV? Of hoe je alle voetbalwedstrijden bij verschillende providers kunt kijken? Lees dan alles over voetbal op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *