Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

  Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2027 om 15:30 uur spelen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Hertha BSC: Olympiastadion. Wil je de wedstrijd Hertha BSC – Eintracht Frankfurt live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 74,475 toeschouwers in het Olympiastadion nemen Hertha BSC (Berlijn) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2027.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Olympiastadion, het stadion van Hertha BSC.
  • Uitgezonden op: Viaplay
  Hertha BSC - Eintracht Frankfurt op tv

  Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv

  Wil je Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv kijken? De wedstrijd tussen Hertha BSC uit Berlijn en Eintracht Frankfurt uit Frankfurt wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op TV
  • 15:20 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Hertha BSC – Eintracht Frankfurt LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Hertha BSC-Eintracht Frankfurt op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt:
  • Hertha BSC staat op dit momentveertiende in de Bundesliga.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment achttiende in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Hertha BSC: “Olympiastadion” (74,475 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Hertha BSC-Eintracht Frankfurt bij Viaplay:
  • 15:20 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, Hertha BSC -Eintracht Frankfurt LIVE
  • 17:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay zendt alle wedstrijden uit de Duitse competitie live uit. Je kijkt de wedstrijden uit de Bundesliga al sinds vorig seizoen live bij Viaplay. Daarnaast kun je bij Viaplay natuurlijk terecht voor de races van Max Verstappen in de Formule 1. Als kers op de taart kun je sinds dit seizoen ook alle wedstrijden uit de Engelse voetbalcompetitie (Premier League) live bij Viaplay kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is een voetbalcompetitie van wereldklasse. Het baltempo ligt heel hoog en de wedstrijden gaan razendsnel op en neer. Bovendien zie je in de Duitse competitie veel internationale sterren. Ook kun je regelmatig Nederlandse spelers terugzien in het Duitse voetbal. De Bundesliga is daarom ook zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Hertha BSC – Eintracht Frankfurt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Hertha BSC-Eintracht Frankfurt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Hertha BSC – Eintracht Frankfurt kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Hertha BSC – Eintracht Frankfurt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Hertha BSC – Eintracht Frankfurt kijken

  Wil je gratis naar Hertha BSC tegen Eintracht Frankfurt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Hertha BSC-Eintracht Frankfurt gratis te bekijken.

  Livestream Hertha BSC – Eintracht Frankfurt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Hertha BSC – Eintracht Frankfurt kijken

  De samenvatting van Hertha BSC – Eintracht Frankfurt kijken? Wil je de wedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Hertha BSC-Eintracht Frankfurt:
  Wanneer is Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2027.

  Hoe laat is Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Hertha BSC – Eintracht Frankfurt live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Hertha BSC (Berlijn) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Hertha BSC – Eintracht Frankfurt uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Hertha BSC – Eintracht Frankfurt kijken?

  Je kijkt Hertha BSC – Eintracht Frankfurt op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Hertha BSC en Eintracht Frankfurt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Hertha BSC – Eintracht Frankfurt kunt kijken.

  Kan ik Hertha BSC – Eintracht Frankfurt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Hertha BSC -Eintracht Frankfurt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *